Select Page

Infracrvene saune

Infracrvene saune su zbog niza pozitivnih svojstava vrlo popularne među korisnicima. One rade na principu direktnog zagrijavanja tijela pomoću zračenja infracrvenog svjetla kako bi temperatura u sauni bila niža (25-55° C) i ugodnija za ljudsko tijelo. Srce infracrvene saune su visokokvalitetni, potpuno sigurni i učinkoviti infracrveni grijači koji su distribuirani po velikoj površini saune kako bi ona bila učinkovita i udobna. Infracrvena sauna vrlo je malen potrošač električne energije – sa snagom od 1,5 do 2,5 kW (ovisno o veličini saune) troši kao glačalo za rublje. IC sauna posebno je pogodna za one koji ne podnose visoke temperature i može se koristiti u kombinaciji s tradicionalnom finskom saunom. U infracrvenoj sauni najbolje je ostati oko 30 minuta, a nakon toga se postupno hladiti.

Iskusite infracrvenu saunu i osjetite umirujuću duboku toplinu i holističku terapiju uz minimalne troškove. Sauna će se modernim dizajnom i lakim postavljanjem elegantno prilagoditi Vašem domu. Umirujuća duboka toplina izuzetno pozitivno utječe na Vaše tijelo i zdravlje i vodi do duboke relaksacije i unutarnjeg mira, čemu pridonosi i boja rasvjete u samoj sauni. Moć infracrvenih zraka zrači toplinu koja u Vama stvara novu energiju i vitalnost.

Apsolutno opuštanje u privatnoj atmosferi, tijekom cijele godine uz Armstark.

Često postavljana pitanja

Što je točno infracrveno zračenje?
Infracrveno zračenje je zdravo, nevidljivo toplinsko zračenje sunca. Infracrveno zračenje je toplinska energija koja nas zagrijava iznutra i kad prodre u kožu odmah se pretvara u toplinu. To potiče protok krvi i znojenje iznutra prema van.
Na koje mjesto infracrvena kabina može biti postavljena?
Bilo gdje u kući ili stanu gdje postoji 1-2 m² prostora. S obzirom na to da se infracrvena toplina isporučuje tijelu na ciljani način, ne stvara se vlažan zračni prostor.
Je li potreban poseban priključak za instalaciju infracrvene saune?
Naše infracrvene kabine ne trebaju posebnu strujnu vezu. One su dizajnirane tako da možete koristiti normalnu utičnicu od 230 V.
Kolika je dnevna potrošnja energije?
Zbog kratkog vremena za zagrijavanje od max. 10 min. i ciljanu emisiju topline izravno na tijelo, operativni troškovi po jednom sauniranju od 20 min. mogu biti jednaki potrošnji korištenja glačala.
Koja se temperatura može postići u infracrvenoj sauni?
Infracrvene kabine počinju na temperaturi od 30° C i dosežu maksimalnu temperaturu do 60° C. Posebno je pogodna za one koji ne podnose visoke temperature i ne smiju koristiti tradicionalne finske saune.

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr