Select Page

Saune

Toplina saune privlači nas iz više razloga: pomaže nam da se opustimo, da se zabavimo u dobrom društvu ili jednostavno, da odvojimo trenutak za sebe. Sauna je tretman ljepote, trenutak da raspoložite sebe i opustite se nakon teškog treninga ili posla. Redovno korištenje saune štiti od prehlade, tijelo održava zdravim i u dobroj kondiciji, povećava otpornost, štiti kardiovaskularni sustav i opušta mišiće, intenzivno znojenje pomaže u izlučivanju toksina iz organizma, a koža postaje čista i usporava proces starenja.

Ugodna toplina saune dolazi u različitim tehnikama – kao tradicionalna finska sauna, bio sauna najnovije tehnologije, moderna infracrvena sauna ili slana sauna. Armstark u svojoj ponudu nudi izradu svih vrsta sauna koje se odlikuju visokom kvalitetom materijala i tehnologije, estetskim dizajnom i preciznom ugradnjom. U našoj su ponudi tipske infracrvene saune američkih proizvođača Health Mate i Daily Sun opremljene dugovječnim grijačima.

Razvili smo široku paletu sauna za privatne i profesionalne potrebe različitih korisnika jer svaki klijent ima posebne želje, potrebe i zahtjeve kojima se pokušavamo što više približiti i pronaći najprikladnije rješenje. Proces od ideje do saune uvijek je u rukama naših stručnjaka: od savjetovanja, projektiranja i montaže sve do održavanja i njege. Ovakvom organizacijom radova jamčimo proizvode i usluge najveće kvalitete.

Armstark Hrvatska želi ponuditi opuštajuću toplinu saune svima – na način koji Vi želite.

Oprema i značajke

Terapija bojama

Da biste mogli koristiti i uživati u terapiji svjetlom, razvili smo LED svjetla u boji. Na taj način možete doživjeti intezivnu moć boja. LED svjetla imaju automatski program boja. Odaberite iz širokog spektra boja svoju omiljenu.

Neprobojno staklo

Sve saune koje su opremljene staklom, imaju neprobojno staklo debelo 6 mm. Ovisno o verziji, mogu biti zatamnjena, metalizirana ili prozirna.

Inhalacija zrakom

S inovativnim ultrazvučnim raspršivačem SOLAIR® uživajte u morskom zraku u Vašoj sauni. Blagotvorno djelovanje stimulira imunitet, čisti kožu otvarajući pore, poboljšava cirkulaciju, otklanja stres, nesanicu i umor, a posebno se preporučuje oboljelim od astme, bronhitisa, raznih vrsta kašlja i sl.

Ozvučenje

Ugrađen u mnogim kabinama, glazbeni sustavi omogućuju Vam da uživate u zvucima Vaše individualno odabrane glazbe. Iskoristite opuštajući, okrepljujući i unaprijeđeni zdravstveni učinak. Uključite se u promicanje mentalnog i fizičkog zdravlja uz pomoć glazbe.

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 
Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094
Prodaja Split:
S. Touch Design - Armstark
Split, Ul. 141. brigade Hrvatske vojske 1b
mob: +385 91 133 3773
email: info@armstark.hr
Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr