Select Page

SkyLine Spas®

hidromasažni bazeni – Style 230

 

Doživite čisti stil i neusporedivu udobnost uz Style 230 hidromasažni bazen marke SkyLine Spas®. Ovaj ekskluzivni model spaja luksuz, eleganciju i inovativne funkcije u skladan ukupni paket.

Hidromasažni bazen Style 230 pravo je remek-djelo austrijskog inženjerstva. Sa svojim jasnim linijama i naprednim dizajnom, savršeno se uklapa u svaki ambijent i postaje privlačan za oko u vašem vrtu ili na terasi.

Uronite u sebe i dopustite da vas razmaze brojne funkcije. Style 230 ima dvosmjernu ležaljku koja se može koristiti u jednom ili drugom smjeru po želji.

Individualno podesivi jastuci za vrat i ergonomske ležaljke i sjedala savršeno odgovaraju europskim veličinama tijela. Zavalite se i osjetite kako topla voda i nježne masažne mlaznice miluju vaše tijelo i oslobađaju napetosti. Ekstra široki LED Skyfall vodopad i animirano LED kutno osvjetljenje stvaraju posebnu atmosferu i čine vaš whirlpool pravim vrhuncem danju i noću.

Ulazni prostor Style 230 whirlpoola opremljen je visokokvalitetnim premazom protiv klizanja koji vam nudi sigurno držanje pri ulasku i izlasku.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o hidromasažnom bazenu Style 230 i dobili savjet od našeg stručnog tima.

 

 

SkyLine SL7
SkyLine SL7

Masažnih mjesta: 4

Ležećih / sjedećih mjesta: 4

Dimenzije: 230 x 230 x 94 cm
Zapremina: 1.200 litara

Masažne mlaznice: 63

Zračne mlaznice: 12

Masažne pumpe: 3

Cirkulacijska pumpa: 1