Select Page

SportSpa 5000™

Sa Sport Spa 5000™ iz Armstarka, prvi put Vam stoji na raspolaganju mogućnost intenzivnog bavljenja vodenim sportovima kod kuće. S pojasom i snažnijim mlaznicama za protustrujno plivanje, ova je inovacija idealno rješenje za sve plivače i aqua fitness entuzijaste.

Sjedećih/ležećih mjesta: 2
Dimenzije: 500 x 225 x 173 cm
Zapremina: 9.900 lit
Mlaznice: 3 protustrujne

 

Nadogradnja + pribor:
Dizalica topline – uštedite do 75% energije
Sustav za obradu vode – smanjite proizvode za njegu na minimum
Sustavi doziranja – automatska njega vode
Kontrola putem aplikacije – sve funkcije na vašem pametnom telefonu
Stepenice za lakši ulazak
Pool Lounge® – najmoderniji i najinovativniji sustav pokrivanja bazena na tržištu
Pomoć pri pokrivanju – jednostavno i praktično rukovanje izolacijskim pokrovom

 

 

 

Tehničke specifikacije: SportSpa 5000

Značajke Armstarkovih swim spa bazena

 

NAJBOLJE OD TRADICIJE

Mnogi žude za bazenom u vlastitom vrtu. Međutim, postoji alternativa koja štedi prostor s trend bazenom swim spa, koji se može koristiti tijekom cijele godine zahvaljujući učinkovitom grijanju. Swim spa postaje obiteljsko žarište koje kombinira osjećaj dobrobiti sa zabavom u kupanju i kondicijom. Osim toga, swim spa bazen ne mora nužno biti ukopan, što štedi radove na iskapanju.

Prepustite se nježnoj do snažnoj hidromasaži nakon vježbanja i opustite se nakon napornog dana. Dodatni dodaci kao što su stereo zvučni sustav i aromaterapija za poboljšanje raspoloženja nude vam još više načina za opuštanje.

Individualna protustruja

Armstark nudi 2 sustava protustrujnih tehnologija. Ambiciozni plivači biraju tehnologiju visokih performansi profesionalnog modela Prestige. Ovdje se voda pomiče kroz kanale laminarnog sustava pomoću ogromne 9-stupanjske turbine. Ovisno o vašim željama, od blagog strujanja (razina 1) do ekstra jakog (razina 9).

U svim ostalim Armstarkovim swim spa bazenima strujanje se stvara eliptičnim ili iznimno širokim protustrujnim mlaznicama. Snaga se može regulirati uključivanjem ili isključivanjem pojedinačnih mlaznica. Fino podešavanje može se izvršiti pomoću regulatora zraka.

Čelična okvirna konstrukcija

Okvirna konstrukcija izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika odlikuje se izvanrednom stabilnošću, neosjetljivošću na toplinu i hladnoću te neusporedivom izdržljivošću. Otporna na utjecaje okoliša, čini vaš bazen za plivanje gotovo neuništivim.

Opuštajuća masaža

Swim spa bazeni ne samo da vas pozivaju na vježbanje, već i na opuštanje. Uživajte u masaži cijelog tijela u ergonomski oblikovanim ležajima ili opustite mišiće leđa s posebno raspoređenim mlaznicama u sjedalima za masažu po vašem izboru. U Armstarku ćete pronaći bazene za plivanje s dvodijelnim i jednodijelnim školjkama.

Ako želite uživati ​​u umirujućoj masaži u toploj vodi, ali preferirate osvježavajuće hlađenje prije plivanja, najbolje je odabrati model s odvojenim prostorom za plivanje. Pri tome se temperatura za svako područje može postaviti zasebno.

Sustav za pročišćavanje vode 2.0
U Armstark swim spa bazenima, ozonator je kombiniran sa sustavom recirkulacije ozona. To znači da se s istom snagom generatora ozona može postići veći učinak dezinfekcije. Ozon koji izlazi usisava se sustavom za recirkulaciju i ponovno koristi.
SmartEnergyPlus izolacija
Izolacija SmartEnergyPlus, koja je ekskluzivno dostupna u Armstarku, sastoji se od 3 komponente: visokokvalitetna izolacijska pjena s finim porama nanosi se izravno na donju stranu školjke bazena. Drugi izolacijski sloj sastoji se ili od posebno debelog premaza od čvrste pjene ili od toplinske folije obložene aluminijem – svaki s unutarnje strane obloge. Obje varijante optimalno izoliraju tehničke komponente bazena za plivanje. Treća komponenta čini zatvorenu podnu posudu od polimera, koja je opremljena dodatnim izolacijskim slojem. Tako možete uživati u toploj vodi svojeg bazena čak i na hladnoći bez brige o troškovima energije.
Priključak za toplinsku pumpu
Za maksimalnu energetsku učinkovitost, Armstarkovi swim spa bazeni pripremljeni su za ugradnju vanjskog sustava grijanja. Standardno ugrađena inteligentna kontrola topline omogućuje jednostavno povezivanje toplinske pumpe koju nudi Armstark na vaš bazen za plivanje. Posebna prednost ovog Armstarkovog podizača topline je u tome što vodu može ne samo grijati, već i hladiti.

U swim spa bazenima sa dvije odvojene školjke, svaka školjka ima svoju vlastitu kontrolu i grijanje: hidromasažno područje obično radi na 37°C, dok je područje za plivanje već na ugodnoj temperaturi od 23°C.

Modeli swim spa bazena s jednom školjkom

 

Lounge™

Sjedeća/ležeća mjesta: 4 odrasle osobe + 1 (plivanje)

Dimenzije: 410 x 225 x 142 cm

 

 

JoySpa™

Sjedeća/ležeća mjesta: 2 odrasle osobe + 1 (plivanje)

Dimenzije: 428 x 222 x 150

 

 

Sport Spa™

Sjedeća/ležeća mjesta: 1 odrasla osoba (plivanje)

Dimenzije: 500 x 225 x 171

 

 

 

Prestige™

Sjedeća/ležeća mjesta: 2 odrasle osobe + 1 (plivanje)

Dimenzije: 590 x 228 x 167

 

Boje školjke

Celestite (Lux boja*)

Porcelan

Platinum

*Lux boja – manja opasnost od klizanja, lakše čišćenje, osjećaj luksuza na dodir

Boje oplate

Coastal/Grau/Siva

Kakao

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094
Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr