Select Page

SkyLine Spas®

hidromasažni bazeni – SL 1

 

Elegantni zaobljeni rubovi, vrhunska oprema i preciznost do najmanjeg detalja. To su posebne karakteristike hidromasažnih bazena SkyLine Spas®  SL.

Njihov ergonomski dizajn osigurava da vaše tijelo dobije maksimalnu udobnost i učinkovitu hidroterapeutsku masažu. Ovi hidromasažni bazeni dovoljno su prostrani i za osobe višeg rasta.

 

 

 

Cijena od:  12.870,- €

 

Promotivna sajamska cijena:   

10.990,- €

 

+ dodatna oprema i usluge

 

(Cijene vrijede do isteka zaliha, PDV je uključen u cijenu.)

 

 

 

SkyLine SL1

Masažnih mjesta: 5

Ležećih mjesta: 1

Sjedećih mjesta: 4

Dimenzije: 200 x 200 x 93 cm
Zapremina: 1.000 litara
Mlaznice: 59 / 3 pumpe
O PROIZVODU

 

SL 1 može primiti do 5 osoba sa svoja 4 obična sjedala i 1 lounge ležaj.

Ukupna količina od 59 zračnih mlaznica pruža temeljitu, učinkovitu i opuštajuću masažu cijelog tijela. Hidromasažni bazen je opremljen ozonatorom za dezinfekciju, koji održava vodu čistom u svakom trenutku. Standardna oprema uključuje LED rasvjetu u boji, anatomske naslone za glavu, slap, sustav upravljanja i grijanja od titana, toplinski pokrov, UV dezinfekciju i izdržljive bočne stranice.

 

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

 

Upravljačka ploča Touch Display

Slap

Osvijetljeni držači za piće

Made in Europe

TÜV certifikat

DODATNA OPREMA I USLUGE

 

Paket za dodatno tretiranje vode

Wellness paket za dodatno opuštanje

Termo pokrov bazena

SkyTherm izolacija

Dostava bazena do adrese kupca

O DIZAJNU I LINIJI

 

Elegantni zaobljeni rubovi, vrhunska oprema i preciznost do najmanjeg detalja. To su posebne karakteristike hidromasažnih bazena serije SL. Njihov ergonomski dizajn osigurava da vaše tijelo dobije maksimalnu udobnost i učinkovitu hidroterapeutsku masažu. Svi hidromasažni bazeni dovoljno su prostrani i za osobe višeg rasta.

 

Za proizvodnju naših proizvoda biramo samo najkvalitetnije ekološke materijale. Vanjska školjka izrađena je od GreenShield materijala koji se može u potpunosti reciklirati. Sav preostali materijal vraća se natrag u proizvodni proces što nam pomaže da budemo tvrtka s gotovo nultim otpadom (97%). Unutarnja školjka izrađena je od američkog akrilita Lucite. Školjka je dodatno termoizolirana i ukrućena talijanskim materijalom Sirtek na bazi poliuretana. Zahvaljujući ovim pažljivo odabranim materijalima vrhunske kvalitete i opsežnim strogim postupcima testiranja, možemo jamčiti iznimnu izdržljivost, dugovječnost i besprijekornost svakog hidromasažnog bazena.

 

Ovi hidromasažni bazeni opremljeni su cirkulacijskom pumpom i sustavom grijanja Balboa. Uz dodatnu naknadu, hidromasažni bazen možemo opremiti Wi-Fi modulom i spojiti ga na vaš pametni telefon. Također možete naručiti MicroSilk hidroterapijski paket koji regenerira i čisti kožu. Još jedna dostupna dodatna značajka je Spa upravljačka ploča osjetljiva na dodir ili Aquatic Audio sustav sa subwooferom.

Napajanje: 3P/380V/50Hz