Select Page

Life 180

Hidromasažni bazen Life 180 iz linije Skyline Spas® ima 5 sjedala, od kojih je jedno ležaj.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je 4D fizičko sjedalo, koje je u Life 180 čak podijeljeno na 2 sjedala. Jedno sjedalo nudi masažu ramena, boka i leđa, a drugo lumbalnu, bočnu i masažu leđa. Dakle, 2 osobe mogu imati koristi od 4D fizičkog sjedala u isto vrijeme. Uživajte!

MADE IN EU
TÜV-RHEINLAND CERTIFIKAT
EKO-SMART PROIZVODNJA
RECIKLIRAJUĆA ŠKOLJKA

Masažnih mjesta: 5

Ležećih mjesta: 1

Dimenzije: 210 x 180 x 93 cm
Zapremina: 805 litara
Mlaznice: 48

Tehničke specifikacije:  SkyMotion Spas® – Life 180

Life 160

O Armstarku

Life 180

O Armstarku

Life 200

O Armstarku

Life 220

O Armstarku

Istaknute značajke SkyMotion Spas®

hidromasažnih bazena

Wellness iskustvo u vlastitoj klasi

Osim snažne vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanjem iz zračnih mlaznica. Masaža zračnim mjehurićima idealna je kao priprema za samu masažu ili za završetak wellness tretmana.

LED rasvjeta u različitim bojama, živopisno osvijetljeni vodopad, osvijetljeni stalci za piće i vaša omiljena glazba iz ozvučenja s integriranim subwooferom osiguravaju opuštajući ambijent.

Proizvodnja koja štedi resurse

Wellness mirne savjesti: s proizvodnjom u Europi podupirete pošteno plaćanje europskih radnika kupnjom SkyMotion Spas hidromasažnih bazena. Najsuvremeniji robotski strojevi, koji se također koriste u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji, osiguravaju maksimalnu preciznost. Sve komponente čiji standardi kvalitete odgovaraju ekvivalentima proizvedenim u Americi potječu iz Europe. Time se izbjegavaju dugi transportni putevi. Primjerice, pumpe proizvodi tvrtka Koller u Austriji, dijelovi obloge dolaze iz Belgije, a cijevi iz Njemačke.

I školjka ovih hidromasažnih bazena i obloga izrađeni su od ekološki prihvatljivih i bezopasnih materijala te se u potpunosti mogu reciklirati. Tijekom proizvodnje također se pazi da otpada gotovo i nema. Ostaci materijala se recikliraju i ponovno koriste u proizvodnji.

Ekološka ravnoteža također je odlučujuća tijekom rada: SkyMotion Spas hidromasažni bazeni su energetski učinkoviti zahvaljujući izolaciji visokih performansi i korištenju najsuvremenije tehnologije. Školjka je također toplinski izolirana i ojačana talijanskim materijalom Sirtek, koji se temelji na poliuretanu. Zato se ovaj hidromasažni bazen odlikuje maksimalnom otpornošću, dugovječnošću i niskom potrošnjom energije.

 

 

4 D fizikalno sjedalo za profesionalnu masažu

Raspored masažnih mlaznica u hidromasažnim bazenima SkyMotion razvijen je u suradnji s fizioterapeutima. Tako je nastalo jedinstveno 4D fizikalno sjedalo, koje u ovom obliku možete pronaći samo u Armstarku.

Posebnost 4D fizikalnog sjedala je njegova vlastita mlaznica za lumbalni dio. Mlaznica za lumbalnu kralježnicu postavljena je u udubljenje tako da nijedan izravni mlaz ne pogodi osjetljivu lumbalnu regiju: osjećate nježno iskustvo masaže zahvaljujući mlazu odozdo prema gore. Ovo posebno sjedalo upotpunjuju 2 mlaznice za masažu ramena i dodatne 2 mlaznice smještene sa strane koje ublažavaju napetost bočnih dijelova tijela. Time je po prvi put moguće doživjeti intenzivnu hidromasažu cijelog područja leđa.

Priuštite si opuštanje cijelog tijela poput onog na potpuno opremljenom stolu za masažu. Nježna masaža leđa, bedara, listova, stopala i zapešća opušta cijelo tijelo i čini da se osjećate svježije.

Jednostavan arhitektonski dizajn

Značajne linije oblikuju izgled hidromasažnih bazena SkyLife. Neka jedan od novih SkyLife hidromasažnih bazena privlači poglede u Vašem vrtu. Postoji izbor od 4 moderna modela u različitim veličinama.

Stabilna akrilna školjka dostupna je u 4 različite boje. Možete birati između 5 trendi dekora za robusnu oblogu izrađenu od visokokvalitetnog HPL-a ( visokotlačnih laminata). HPL se sastoji od nekoliko slojeva papira impregniranog smolom, koji se prešaju pod visokim tlakom i na visokoj temperaturi. Jednostavan za čišćenje, otporan na mraz i toplinu te otporan na habanje i udarce, HPL se uglavnom koristi za vrtni namještaj, oblaganje balkona i fasada.

Mlaznice za masažu serije SkyMotion Spas®

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr