Select Page

Optima™

NagrađivanI hidromasažnI bazen Sundance® Spas Optima™ serije 880 može primiti do sedam osoba.

Uživajte u raznolikosti mlaznica: 61 patentirana mlaznica osigurava nezaboravno iskustvo masaže. Svoju omiljenu masažu možete posebno postaviti pomoću birača masaže. Uživajte u ovom hidromasažnom bazenu sa svojim najdražima dok slušate slap i uživate u pozitivnim efektima raznobojne LED rasvjete. Još jedan vrhunac Optima™ hidromasažnog bazena: SilentAir™ injektorske mlaznice stvaraju mjehuriće zraka koji, u kombinaciji sa SunScents™ mirisnim perlicama, omogućuju ugodno mirisnu aromaterapiju.

Sjedećih mjesta: 6-7
Dimenzije: 226 x 226 x 96 cm
Zapremina: 1.552 Litara
Mlaznice: 47 (7 vrsta) +14 zračnih mlaznica

Tehničke specifikacije: Sundance® Spas – Optima™

Modeli serije Premium 880™

Izbor boje školjke i boje oplate serije Premium 880: COLOR SELECTOR

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE PREMIUM 880

Patentirane masažne mlaznice

Do 10 različitih Fluidix™ mlaznica možete pronaći u luksuznom hidromasažnom bazenu serije 880. Apsolutni vrhunac je Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo, koje liječnici u SAD-u preporučuju kao terapiju protiv bolova u leđima.

S individualno podesivim varijantama masaže, stimuliraju se posebne akupresurne točke koje učinkovito oslobađaju napetost u vratu, ramenima, leđima i zapešćima.

Svaki luksuzni hidromasažni bazen serije 880 ima najsvestranije sjedalo u spa industriji, Intelli-Jet™ sjedalo. Ovisno o postavci, mlaznice za terapiju Fluidix Intelli™ svladavaju 3 različite tehnike masaže.

Fluidix seat

Doživite wellness svim svojim osjetilima

Osim jedinstvene vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanja iz zračnih mlaznica. Kada dodate miris po svom izboru iz SunScents™ asortimana, miris se pušta u vodu putem mlaznica zraka. Prednost: na Vašu vodu ne utječu mirisi.

LED rasvjeta u različitim bojama osigurava moderan ambijent. To uključuje ekstra široki slap, sjedala na glavnim sjedalima, vanjska kutna svjetla i podvodni reflektor koji obavija vodu u bazenu u nijansama po Vašem izboru.

Suvremeni dizajn

Moderna vanjska obloga dostupna je u 3 različite nijanse. Indikatorsko svjetlo pokazuje da li Vaš hidromasažni bazen zahtijeva održavanje.

Najbolje od svega: obloga Premium serije 880 ne samo da izgleda izvanredno dobro, već se može i jednostavno otvoriti bez alata.

Horizontalni filter za maksimalnu učinkovitost čišćenja

Zbog vodoravnog pozicioniranja cijeli se filter ispire vodom, a ne samo donjih 20%, kao što je slučaj s okomitim filterima. Time se maksimizira učinak lamelarnog filtera.

Dodatni unutarnji filter od finog flisa osigurava da se čak i male čestice učinkovito filtriraju i da možete održati visoku kvalitetu vode.

Prostor na poklopcu filtera je za Vašu udobnost: može se koristiti kao posuda za led za rashlađena pića ili se može pretvoriti u sjedalo kao nadogradnju.