Select Page

Odessa™

S prostorom za do sedam odraslih osoba, kao i modernim i promišljenim dizajnom, Odessa™ nudi više mogućnosti za opuštanje nego ikad prije. Prepoznatljiv dizajn vanjske obloge rezerviran je za luksuznu seriju 980 i dodatno je naglašen elegantnim kutnim osvjetljenjem. Odessa™ nudi optimalne uvjete za opuštanje Vaših mišića nakon dugog radnog dana zahvaljujući velikom broju patentiranih mlaznica Fluidix™ i Vortex™. Za dodatnu udobnost, SunCooler™ – poklopac filtera može se koristiti kao spremište za kockice leda, pružajući vam hladna pića u bilo koje vrijeme.

Sjedećih mjesta: 6-7
Dimenzije: 226 x 226 x 87 cm
Zapremina: 1.291 litara
Mlaznice: 37

Tehničke specifikacije: Sundance® Spas – Odessa™

Modeli serije Luxury 980™

Kingston™

Claremont™

Lisbon™

Odessa™

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE LUXURY 980

Patentirane masažne mlaznice

Do 10 različitih Fluidix™ mlaznica možete pronaći u luksuznom hidromasažnom bazenu serije 980. Apsolutni vrhunac je Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo, koje liječnici u SAD-u preporučuju kao terapiju protiv bolova u leđima.

S individualno podesivim varijantama masaže, stimuliraju se posebne akupresurne točke koje učinkovito oslobađaju napetost u vratu, ramenima, leđima i zapešćima.

Svaki luksuzni hidromasažni bazen serije 980 ima najsvestranije sjedalo u spa industriji, Intelli-Jet™ sjedalo. Ovisno o postavci, mlaznice za terapiju Fluidix Intelli™ svladavaju 3 različite tehnike masaže.

Fluidix seat

Doživite wellness svim svojim osjetilima

Osim jedinstvene vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanja iz zračnih mlaznica. Kada dodate miris po svom izboru iz SunScents™ asortimana, miris se pušta u vodu putem mlaznica zraka. Prednost: na Vašu vodu ne utječu mirisi.

LED rasvjeta u različitim bojama osigurava moderan ambijent. To uključuje ekstra široki slap, sjedala na glavnim sjedalima, vanjska kutna svjetla i podvodni reflektor koji obavija vodu u bazenu u nijansama po Vašem izboru.

Luksuzan dizajn

Vanjska obloga ukrašena je geometrijskim uzorkom valova koji će Vašem hidromasažnom bazenu dodati sofisticirani dodir. Elegantna kutna rasvjeta pojačava ovaj učinak, osobito navečer.

Najbolje od svega: oplata Luxury serije 980 ne samo da izgleda dobro, već se može jednostavno otvoriti, bez alata.

SunCooler™ pretinci za pohranu

Do dva pretinca za pohranu s poklopcima u elegantnom izgledu drva mogu se koristiti ili kao posude za led za rashlađena pića ili za spremanje ručnika ili bilo čega što treba zaštititi od vlage.