Select Page

Maxxus™

Hidromasažni bazen Premium serije 880 – Maxxus™ može primiti do šest osoba. Uz ukupno 71 mlaznicu (uključujući patentirane mlaznice Fluidix™) i ergonomski naslonjač, ​​ništa ne stoji na putu opuštanja nakon stresnog dana. Noću, LED sustav osvjetljava prostrani whirlpool. Maxxus™ također nudi razne mogućnosti sjedenja prilagođenih Vašem tijelu. To uključuje sjedalo za cijelo tijelo s mlaznicama za zapešće, sjedalo Intelli-Jet™ i sjedalo za terapiju Accu-Ssage™. Iskustvo hidromasažnog bazena zaokružuje ugodna SunScents™ aromaterapija.
Sjedećih mjesta: 6
Dimenzije: 232 x 280 x 106 cm
Zapremina: 2.044 litara
Mlaznice: 65 (9 vrsta) + 6 zračnih mlaznica
Tehničke specifikacije: Sundance® Spas – Maxxus™
https://www.youtube.com/watch?v=rya_O9c3lKs&ab_channel=SundanceSpas

Modeli serije Premium 880™

Izbor boje školjke i boje oplate serije Premium 880: COLOR SELECTOR

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE PREMIUM 880

Patentirane masažne mlaznice

Do 10 različitih Fluidix™ mlaznica možete pronaći u luksuznom hidromasažnom bazenu serije 880. Apsolutni vrhunac je Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo, koje liječnici u SAD-u preporučuju kao terapiju protiv bolova u leđima.

S individualno podesivim varijantama masaže, stimuliraju se posebne akupresurne točke koje učinkovito oslobađaju napetost u vratu, ramenima, leđima i zapešćima.

Svaki luksuzni hidromasažni bazen serije 880 ima najsvestranije sjedalo u spa industriji, Intelli-Jet™ sjedalo. Ovisno o postavci, mlaznice za terapiju Fluidix Intelli™ svladavaju 3 različite tehnike masaže.

Fluidix seat
Doživite wellness svim svojim osjetilima

Osim jedinstvene vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanja iz zračnih mlaznica. Kada dodate miris po svom izboru iz SunScents™ asortimana, miris se pušta u vodu putem mlaznica zraka. Prednost: na Vašu vodu ne utječu mirisi.

LED rasvjeta u različitim bojama osigurava moderan ambijent. To uključuje ekstra široki slap, sjedala na glavnim sjedalima, vanjska kutna svjetla i podvodni reflektor koji obavija vodu u bazenu u nijansama po Vašem izboru.

Suvremeni dizajn

Moderna vanjska obloga dostupna je u 3 različite nijanse. Indikatorsko svjetlo pokazuje da li Vaš hidromasažni bazen zahtijeva održavanje.

Najbolje od svega: obloga Premium serije 880 ne samo da izgleda izvanredno dobro, već se može i jednostavno otvoriti bez alata.

Horizontalni filter za maksimalnu učinkovitost čišćenja

Zbog vodoravnog pozicioniranja cijeli se filter ispire vodom, a ne samo donjih 20%, kao što je slučaj s okomitim filterima. Time se maksimizira učinak lamelarnog filtera.

Dodatni unutarnji filter od finog flisa osigurava da se čak i male čestice učinkovito filtriraju i da možete održati visoku kvalitetu vode.

Prostor na poklopcu filtera je za Vašu udobnost: može se koristiti kao posuda za led za rashlađena pića ili se može pretvoriti u sjedalo kao nadogradnju.