Select Page

Pool Lounge®

Pool Lounge je idealan način da zaštitite svoj hidromasažni bazen uz istovremenu uštedu troškova održavanja.
Jedan pritisak na tipku omogućava potpuno automatizirano zatvaranje i zaštitu Vašeg hidromasažnog bazena, bez stalnog pomicanja vrtnog namještaja. Zahvaljujući inovativnom pojačanju s visoko kvalitetnim materijalima, prikazuje se potencijal nove konstrukcije Pool Lounge u novom svijetlu. Dizajn i napredak Pool Loungea nudi obećavajuću kvalitetu, a tehnološki razvoj na najvišoj razini je vizija i misija kuće Armstark.

Doživljaj Pool Lounge

U Armstarku razvijen praktični pokretni decking, uspješna je kombinacija estetike, funkcionalnosti i visoke kvalitete. Već je sustav zaštite njegovog prethodnika, tvrtke Armstark, nagrađen od strane renomiranog časopisa „Schwimmbad&Sauna“ s Golden Wave nagradom. Zahvaljujući inovativnoj konstrukciji od visokokvalitetnih materijala. Pool Lounge obećava neviđenu lakoću upravljanja i energetsku učinkovitost.

Pool Lounge nudi Vam idealan način da iskoristite pokretni decking cijelog prostora Vašeg ugrađenog hidromasažnog ili Swim Spa bazena. Pritiskom na gumb ili ručnim upravljanjem možete u potpunosti bez napora pomicati Pool Lounge terasu. Visoko kvalitetna obrada izolacije bolja je od bilo koje konvencionalne varijante bazena, koji su obično osjetljivi na vodenu paru i sredstva za čišćenje. Novorazvijena izolacija temelji se na nano-tehnološkom premazu, koja je znanstveno testirana, a također je potvrdila svoju kvalitetu i učinkovitost na Sveučilištu Montan, Leoben. Ova jedinstvena izolacija smanjuje energetske troškove. Pool Lounge ima nizak stupanj isparavanja i na taj se način smanjuje potrošnja higijenskih sredstava.

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB: 10201030094
Prodaja Split:
S. Touch Design - Armstark
Split, Ul. 141. brigade Hrvatske vojske 1
mob: +385 91 133 3773
email: info@armstark.hr
Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr

-------------------------------------------------

Armstark GmbH Austria:

Haid 56 | A-4782 St. Florian / Schärding
tel: +43/7712/6077-0
email: office@armstark.com

www.armstark.com