Select Page

SkyMotion Spas®

hidromasažni bazeni

 

SkyMotion Spas® hidromasažni bazeni za još više životnog stila.

Kombinacija opuštanja i hidroterapije ukomponirana je u novu liniju hidromasažnih bazena SkyMotion Spas®, koji su posebni ne samo zato što se radi o održivoj i ekološkoj proizvodnji Made in Europe, već i zbog činjenice da su razvijeni u suradnji s certificiranim fizioterapeutima. Time je koncept spa i wellness ponude u obiteljskim hotelima, vilama i kućama za odmor dobio priliku podignuti ponudu još stepenicu više od klasičnog spa opuštanja, s obzirom da je fokus bazena na hidromasaži cijelog područja leđa.

Vrhunac SkyMotion Spas® hidromasažnih bazena je revolucionarno 4D fizikalno sjedalo s inovativnim mlaznicama namijenjenima masaži lumbalne kralježnice (postavljenima u udubljenje sjedala čime se omogućuje lagani mlaz), a sjedalo upotpunjuju i dvije mlaznice za ramena te dodatne dvije smještene sa strane, za bočnu masažu tijela, no tu je i klasična oprema: LED rasvjeta u različitim bojama, te osvijetljeni vodopad i ozvučenje. SkyMotion Spas® bazeni opremljeni su bluetooth stereo sustavom sa subwooferom koji doprinosi i audio doživljaju.

Armstark je u proizvodnji ove serije vodio računa o održivosti proizvodnje, transporta i smanjenju ugljičnog otiska, tako da su ovi bazeni i sve komponente kompletno proizvedeni u Europi, a školjka i obloga izrađene od ekološki prihvatljivih materijala koji se potpunosti mogu reciklirati. Linija se sastoji od četiri serije koje se razlikuju po broju sjedala i ležaja, akrilna školjka je dostupna u četiri boje, dok obloga dolazi u pet finiša od kvalitetnog HPL materijala, jednostavnog za čišćenje i otpornog na mraz, toplinu, habanje i udarce. Armstark nudi i opcijski paket za obradu vode koji se sastoji od UV dezinfekcije i ozonskog sustava.

Kako bismo vam uz minimalni napor mogli jamčiti maksimalnu higijenu vode, opcijski dostupan paket za obradu vode sastoji se od SkyPure UV dezinfekcije i SkyZone ozonskog sustava.

ISTAKNUTE ZNAČAJKE:

PROIZVEDENO U EU
CERTIFICIRANO TÜV-RHEINLAND
EKO-SMART PROIZVODNJA
ŠKOLJKA BAZENA SE MOŽE RECIKLIRATI

MADE IN EU
TÜV-RHEINLAND CERTIFIKAT
EKO-SMART PROIZVODNJA
RECIKLIRAJUĆA ŠKOLJKA

Life 160

 

DIMENZIJE: 216 x 160 x 78 cm
BROJ OSOBA: 3
BROJ MLAZNICA: 36

Hidromasažni bazen Life 160 raspolaže sa 2 hidromasažna sjedala i jednim hidromasažnim ležajem.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je sjedalo za masažu lumbalnog dijela kralježnice i kompletnih leđa. Mlaznica usmjerena na lumbalnu površinu tijela ne stvara izravan pritisak na kralježnicu, već se lagano kreće duž cijelih leđa. Uz to, možete razmaziti sebe sa nježnom masažom zračnih mjehurića. Mjehurići zraka koji izlaze iz mlaznica stvaraju tipičan efekt whirlpool mjehurića.

 

Life 180

 

DIMENZIJE: 210 x 180 x 93 cm
BROJ OSOBA: 5
BROJ MLAZNICA: 48

Hidromasažni bazen Life 180 iz linije SkyMotion Spas® ima 5 sjedala, od kojih je jedno ležaj.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je 4D fizičko sjedalo, koje je u Life 180 čak podijeljeno na 2 sjedala. Jedno sjedalo nudi masažu ramena, boka i leđa, a drugo lumbalnu, bočnu i masažu leđa. Dakle, 2 osobe mogu imati koristi od 4D fizičkog sjedala u isto vrijeme. Uživajte!

Life 200

 

DIMENZIJE: 200 x 200 x 93 cm
BROJ OSOBA: 5
BROJ MLAZNICA: 55

Life 200 hidromasažni bazen ima 3 sjedala i 2 ležaja iste veličine. Stoga su oba prostora za ležanje idealna i za visoke ljude.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je 4D fizičko sjedalo za masažu ramena, lumbalnog dijela, bokova i leđa. Nigdje drugdje ne možete doživjeti istodobnu masažu cijelog područja leđa i ramena. Uz to, razmazite se nježnom masažom  zračnim mjehurićima. Mjehurići zraka koji izlaze iz 10 mlaznica zraka stvaraju tipičan efekt mjehurića vrtloga.

Life 220

 

DIMENZIJE: 220 x 220 x 93 cm
BROJ OSOBA: 5
BROJ MLAZNICA: 61

Hidromasažni bazen Life 220 nudi 3 sjedala i 2 ležaja. Dva ležaja pogodna su i za visoke osobe. Apsolutni vrhunac je revolucionarno 4D fizičko sjedalo za masažu ramena, lumbalnog dijela, bočnog dijela tijela i leđa.

Zahvaljujući četirima osvijetljenim policama za piće, uvijek imate svoje omiljeno piće na dohvat ruke.

Istaknute značajke SkyMotion Spas®

hidromasažnih bazena

Wellness iskustvo u vlastitoj klasi

Osim snažne vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanjem iz zračnih mlaznica. Masaža zračnim mjehurićima idealna je kao priprema za samu masažu ili za završetak wellness tretmana.

LED rasvjeta u različitim bojama, živopisno osvijetljeni vodopad, osvijetljeni stalci za piće i vaša omiljena glazba iz ozvučenja s integriranim subwooferom osiguravaju opuštajući ambijent.

Proizvodnja koja štedi resurse

Wellness mirne savjesti: s proizvodnjom u Europi podupirete pošteno plaćanje europskih radnika kupnjom SkyMotion Spas® hidromasažnih bazena. Najsuvremeniji robotski strojevi, koji se također koriste u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji, osiguravaju maksimalnu preciznost. Sve komponente čiji standardi kvalitete odgovaraju ekvivalentima proizvedenim u Americi potječu iz Europe. Time se izbjegavaju dugi transportni putevi. Primjerice, pumpe proizvodi tvrtka Koller u Austriji, dijelovi obloge dolaze iz Belgije, a cijevi iz Njemačke.

I školjka ovih hidromasažnih bazena i obloga izrađeni su od ekološki prihvatljivih i bezopasnih materijala te se u potpunosti mogu reciklirati. Tijekom proizvodnje također se pazi da otpada gotovo i nema. Ostaci materijala se recikliraju i ponovno koriste u proizvodnji.

Ekološka ravnoteža također je odlučujuća tijekom rada: SkyMotion Spas® hidromasažni bazeni su energetski učinkoviti zahvaljujući izolaciji visokih performansi i korištenju najsuvremenije tehnologije. Školjka je dodatno toplinski izolirana i učvršćena talijanskim materijalom na bazi poliuretana zvanim Sirtek. To dovodi do velike izdržljivosti, dugovječnosti i niske potrošnje energije u ovim hidromasažnim bazenima.

 

 

4 D fizikalno sjedalo za profesionalnu masažu

Raspored masažnih mlaznica u hidromasažnim bazenima SkyMotion razvijen je u suradnji s fizioterapeutima. Tako je nastalo jedinstveno 4D fizikalno sjedalo, koje u ovom obliku možete pronaći samo u Armstarku.

Posebnost 4D fizikalnog sjedala je njegova vlastita mlaznica za lumbalni dio. Mlaznica za lumbalnu kralježnicu postavljena je u udubljenje tako da nijedan izravni mlaz ne pogodi osjetljivu lumbalnu regiju: osjećate nježno iskustvo masaže zahvaljujući mlazu odozdo prema gore. Ovo posebno sjedalo upotpunjuju 2 mlaznice za masažu ramena i dodatne 2 mlaznice smještene sa strane koje ublažavaju napetost bočnih dijelova tijela. Time je po prvi put moguće doživjeti intenzivnu hidromasažu cijelog područja leđa.

Priuštite si opuštanje cijelog tijela poput onog na potpuno opremljenom stolu za masažu. Nježna masaža leđa, bedara, listova, stopala i zapešća opušta cijelo tijelo i čini da se osjećate svježije.

 

Jednostavan arhitektonski dizajn

Značajne linije oblikuju izgled hidromasažnih bazena SkyLife. Neka jedan od novih SkyLife hidromasažnih bazena privlači poglede u Vašem vrtu. Postoji izbor od 4 moderna modela u različitim veličinama.

Stabilna akrilna školjka dostupna je u 4 različite boje. Možete birati između 5 trendi dekora za robusnu oblogu izrađenu od visokokvalitetnog HPL-a ( visokotlačnih laminata). HPL se sastoji od nekoliko slojeva papira impregniranog smolom, koji se prešaju pod visokim tlakom i na visokoj temperaturi. Jednostavan za čišćenje, otporan na mraz i toplinu te otporan na habanje i udarce, HPL se uglavnom koristi za vrtni namještaj, oblaganje balkona i fasada.

 

Mlaznice za masažu serije SkyMotion Spas®

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

info@armstark.hr

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr