Select Page

Serija Luxury 980

HIDROMASAŽNI BAZENI ZA SVE KOJI VOLE NEŠTO POSEBNO
Luksuznu seriju 980 karakteriziraju brojni naglasci koji su za nju rezervirani. Uživajući u hidromasažnim bazenima luksuzne serije 980, uživate ​​u najvećoj raznolikosti mlaznica svih Sundance® Spas serija. Ovi modeli također oduševljavaju svojim visokokvalitetnim dizajnom: valovite oplate okupane su atmosferskim svjetlom uz posebnu kutnu rasvjetu. Do dva pretinca za pohranu s poklopcima u elegantnom izgledu, drva mogu se koristiti ili kao posude za led za rashlađena pića ili za spremanje ručnika ili bilo čega što treba zaštititi od vlage.

Zbog svojih izdašnih dimenzija, hidromasažni bazeni Sundance® Spas serije Luxury 980 nudi prostor za cijelu obitelj. Mlaznice s mjehurićima zraka omogućuju vam uživanje u aromaterapiji sa SunScents™ mirisima.

MASAŽA
• prostrana sjedala
• do 10 različitih mlaznica Fluidix™
• Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo
• Intelli™ terapijsko sjedalo
• SilentAir™ mlaznice zraka

NJEGA VODE
• MicroClean® Ultra sustav filtracije
• Slipstream™ skimmer
• DynamicFlow™ cirkulacijska crpka

ZNAČAJKE
• i-Touch staklena upravljačka ploča
• MultiColor podvodna svjetla
• ekstra široki osvijetljeni vodopad
• osvjetljenje sjedala s promjenom boje
• pristup tehnologiji bez alata
• izdržljiva plastična podloga sa zaštitom od vlage
• SunScents™ aromaterapija

 

 

Modeli serije Luxury 980™

Kingston™

Claremont™

Lisbon™

Odessa™

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE LUXURY 980

Patentirane masažne mlaznice

Do 10 različitih Fluidix™ mlaznica možete pronaći u luksuznom hidromasažnom bazenu serije 980. Apsolutni vrhunac je Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo, koje liječnici u SAD-u preporučuju kao terapiju protiv bolova u leđima.

S individualno podesivim varijantama masaže, stimuliraju se posebne akupresurne točke koje učinkovito oslobađaju napetost u vratu, ramenima, leđima i zapešćima.

Svaki luksuzni hidromasažni bazen serije 980 ima najsvestranije sjedalo u spa industriji, Intelli-Jet™ sjedalo. Ovisno o postavci, mlaznice za terapiju Fluidix Intelli™ svladavaju 3 različite tehnike masaže.

Fluidix seat

Doživite wellness svim svojim osjetilima

Osim jedinstvene vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanja iz zračnih mlaznica. Kada dodate miris po svom izboru iz SunScents™ asortimana, miris se pušta u vodu putem mlaznica zraka. Prednost: na Vašu vodu ne utječu mirisi.

LED rasvjeta u različitim bojama osigurava moderan ambijent. To uključuje ekstra široki slap, sjedala na glavnim sjedalima, vanjska kutna svjetla i podvodni reflektor koji obavija vodu u bazenu u nijansama po Vašem izboru.

Luksuzan dizajn

Vanjska obloga ukrašena je geometrijskim uzorkom valova koji će Vašem hidromasažnom bazenu dodati sofisticirani dodir. Elegantna kutna rasvjeta pojačava ovaj učinak, osobito navečer.

Najbolje od svega: oplata Luxury serije 980 ne samo da izgleda dobro, već se može jednostavno otvoriti, bez alata.

SunCooler™ pretinci za pohranu

Do dva pretinca za pohranu s poklopcima u elegantnom izgledu drva mogu se koristiti ili kao posude za led za rashlađena pića ili za spremanje ručnika ili bilo čega što treba zaštititi od vlage.

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr