Select Page

Serija Premium 880

UŽIVAJTE U INTENZIVNOJ MASAŽI SVIM SVOJIM OSJETILIMA

Hidromasažni bazeni Sundance® Spas serije 880 pretvaraju svako dvorište u spa zonu. To su elegantni hidromasažni bazeni, tehnološki napredni i nude neviđenu jednostavnost korištenja.

Izuzetne značajke performansi serije 880 uključuju brojne patentirane mlaznice Fluidix™ za profesionalnu hidromasažu prilagođenu tijelu. Terapijsko sjedalo Accu-Ssage™ sa do 14 mlaznica Fluidix™ nudi optimalne uvjete za opuštanje.

Ključna razlika u odnosu na luksuznu seriju 980 je dizajn: umjesto integriranih sjedala u izgledu drva na lounge palubi, SunSeat sjedalo se može kupiti kao podloga za sjedenje za poklopac filtera. Na raspolaganju je 6 modela u različitim veličinama – za svakoga se nađe ponešto.

MASAŽA
• do 10 različitih Fluidix™ mlaznica
• Accu-Ssage™ terapeutsko sjedalo
• Intelli-Jet™ terapijsko sjedalo
• SilentAir™ mlaznice zraka

NJEGA VODE
• MicroClean® Ultra sustav filtera
• Slipstream™ skimeri
• DynamicFlow™ cirkulacijska pumpa

ZNAČAJKE
• i-Touch LCD upravljačka ploča
• osvijetljeni vodopad
• MultiColor podvodni reflektor
• Indikatorsko svjetlo
• pristup tehnologiji bez alata
• robusna plastična podloga sa zaštitom od vlage
• SunScents™ aromaterapija

Modeli serije Premium 880™

Izbor boje školjke i boje oplate serije Premium 880: COLOR SELECTOR

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE PREMIUM 880

Patentirane masažne mlaznice

Do 10 različitih Fluidix™ mlaznica možete pronaći u luksuznom hidromasažnom bazenu serije 880. Apsolutni vrhunac je Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo, koje liječnici u SAD-u preporučuju kao terapiju protiv bolova u leđima.

S individualno podesivim varijantama masaže, stimuliraju se posebne akupresurne točke koje učinkovito oslobađaju napetost u vratu, ramenima, leđima i zapešćima.

Svaki luksuzni hidromasažni bazen serije 880 ima najsvestranije sjedalo u spa industriji, Intelli-Jet™ sjedalo. Ovisno o postavci, mlaznice za terapiju Fluidix Intelli™ svladavaju 3 različite tehnike masaže.

Fluidix seat

Doživite wellness svim svojim osjetilima

Osim jedinstvene vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanja iz zračnih mlaznica. Kada dodate miris po svom izboru iz SunScents™ asortimana, miris se pušta u vodu putem mlaznica zraka. Prednost: na Vašu vodu ne utječu mirisi.

LED rasvjeta u različitim bojama osigurava moderan ambijent. To uključuje ekstra široki slap, sjedala na glavnim sjedalima, vanjska kutna svjetla i podvodni reflektor koji obavija vodu u bazenu u nijansama po Vašem izboru.

Suvremeni dizajn

Moderna vanjska obloga dostupna je u 3 različite nijanse. Indikatorsko svjetlo pokazuje da li Vaš hidromasažni bazen zahtijeva održavanje.

Najbolje od svega: obloga Premium serije 880 ne samo da izgleda izvanredno dobro, već se može i jednostavno otvoriti bez alata.

Horizontalni filter za maksimalnu učinkovitost čišćenja

Zbog vodoravnog pozicioniranja cijeli se filter ispire vodom, a ne samo donjih 20%, kao što je slučaj s okomitim filterima. Time se maksimizira učinak lamelarnog filtera.

Dodatni unutarnji filter od finog flisa osigurava da se čak i male čestice učinkovito filtriraju i da možete održati visoku kvalitetu vode.

Prostor na poklopcu filtera je za Vašu udobnost: može se koristiti kao posuda za led za rashlađena pića ili se može pretvoriti u sjedalo kao nadogradnju.

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr