Select Page

Novo! Lagune iz Armstarka!

Sundance® Spas hidromasažni bazeni

SkyMotion Spas® hidromasažni bazeni

Sundance® Spas hidromasažni bazeni

SkyLine Spas® hidromasažni bazeni

Sundance® Spas hidromasažni bazeni

Armstark voli kućne ljubimce

Opustite se i uživajte

Sundance® Spas hidromasažni bazeni

Sundance® Spas

hidromasažni bazeni iz Jacuzzi® grupe

 

Armstark nudi 25 modela Sundance® Spas hidromasažnih bazena, vodećeg svjetskog proizvođača iz poznate Jacuzzi grupe. Serijski ugrađen ClearRay UV sustav za filtraciju u svim modelima održava vodu čistom i bistrom. Bilo da ste u potrazi za hidromasažnim bazenom jer želite stvoriti atraktivan zabavni prostor za goste, ili trebate mirno mjesto za upiti malo topline dok uživate u hidroterapiji i dobroj knjizi, Sundance® Spas ima savršene modele za oboje.

Mi nudimo kućna lječilišta savršena za parove i prostrane modele za sve Vaše prijatelje i obitelj. Bez obzira koju vrstu hidromasažnih bazena tražite, nudimo široku lepezu modela koji će odgovarati Vašim potrebama.

SkyLine Spas® i SkyMotion Spas® 

hidromasažni bazeni iz Armstarka

 

Brendovi SkyLine Spas® i SkyMotion Spas® su ekskluzivne robne marke dostupne isključivo u Armstarku.

Desetljeća iskustva odigrala su ključnu ulogu u razvoju ovih proizvoda. Dostupno je 7 prvoklasnih modela u različitim kombinacijama boja školjki i oplata.

Lagoon Spa® 

lagune iz Armstarka

 

Lagoon Spa® nije ni hidromasažni bazen, a ni običan bazen – to je laguna. Lagoon Spa® nudi upravo ono za čim svatko čezne: doživljaj vode u vlastitom vrtu bez gnjavaže oko postavljanja bazena.

Istražite Sundance® Spas, SkyLine Spas® i 

SkyMotion Spas® hidromasažne bazene

te Lagoon Spa® lagune

Djevojke sjede na bazenu

Sundance® Spas serija 980™

Seriju 980 karakterizira obilje izvanrednih značajki koje naglašavaju luksuzni karakter bazena. Luksuz s velikim svjetlom i zvučnim opcijama, nenadmašna raznolikost i kvaliteta mlaznica obrađenog materijala s bezvremenskim, klasičnim oblikom – Sundance® Spas 980 serija pruža vam sve što želite.

 

Sundance® Spas serija 880™

Osim uočljivo udobne zone za opuštanje unutar vašeg Sundance® Spas hidromasažnog bazena, serija 880 uključuje i najsofisticiraniji sustav upravljanja voda u industriji. Sundance® Spas proširuje vaš životni prostor na način da vas topla kupka poziva jednako kao što to radi kauč u vašem dnevnom boravku – ali pruža mnogo više zabave i opuštanja.

Sundance® Spas serija 780™

Hidromasažni bazeni serije 780 od Sundance® Spas modernog su i funkcionalnog dizajna, a izrađeni su u skladu s najboljom Sundance® Spas tradicijom. Udoban je hidromasažni bazen idealno mjesto za opuštanje i odmor i obogaćuje vaš vrt zvukom žuborenja vode i vizualnom ugodom.

Sundance® Spas serija 680™

Od pametno dizajnirane trokutaste Tacome, do velikog McKinleyja, serija 680 hidromasažnih bazena daje Vam dovoljno prostora za zabavu. Uživajte u omiljenim značajkama: slapovima, ugrađenim držačima pića i udobnim naslonima za glavu!

Model Eco serije bazena

SkyMotion Spas®

Predstavljamo Vam najnoviju SkyMotion Spas® seriju koju je osmislio i dizajnirao Armstark.

Pod robnom markom SkyMotion Spas® Armstark prodaje hidromasažne bazene iz Europe koji zadovoljavaju najviše europske standarde kvalitete. Većina komponenti dolazi iz Europe. Kratki transportni putovi i proizvodnja gotovo bez otpada doprinose proizvodnji koja štedi resurse. Raspored masažnih mlaznica i oblik whirlpoola osmislio je vrhunski međunarodni dizajnerski tim u suradnji s certificiranim fizioterapeutima.

 

Sundance® Spas serija Florida

Hidromasažni bazeni Florida postat će obiteljska žarišna točka u Vašem domu. Kao najinovativnija tvrtka za hidromasažne bazene, Sundance® Spas je razvio Florida Spas kako bi hidromasažne bazene visoke kvalitete učinio pristupačnim svima.

Model Eco serije bazena

Lagoon Spa®

Lagoon Spa® nije ni hidromasažni bazen, a ni običan bazen – to je laguna. Lagoon Spa® nudi upravo ono za čim svatko čezne: doživljaj vode u vlastitom vrtu bez gnjavaže oko postavljanja bazena.

Zahvaljujući niskoj vanjskoj visini od 88 cm, savršeno se uklapa u vaš vrtni ambijent. S prostorom za do 10 osoba i četiri različite razine dubine vode, ovaj mini bazen ima savršena mjesta za kupanje, i za mlade i za starije. Zona plitke vode nije idealna samo za malu djecu, već poziva i odrasle da se opuste u vodi ugodne temperature. U dubljim vodenim zonama možete se rashladiti i uživati ​​u masaži. Različita područja s ukupno 19 masažnih mlaznica i 10 zračnih mlaznica nude osjećaj trnaca u whirlpoolu.

Lagoon Spa® nema uobičajeno oblikovana sjedala, koja se mogu naći u klasičnim hidromasažnim bazenima, što omogućava veliku slobodu kretanja.

Lagoon Spa® utjelovljuje austrijsku inovaciju i estetiku koja je oduvijek odlikovala Armstark. Armstarkov razvojni tim pažljivo je razmislio o svakom detalju kako bi vam ponudio najvišu razinu udobnosti.

Pozovite prijatelje, provedite vrijeme s obitelji ili uživajte u romantičnim satima u dvoje – uživajte u svojoj osobnoj laguni u vlastitom vrtu.

 

Model Eco serije bazena

SkyLine Spas®

Predstavljamo SkyLine Spas® seriju koju je osmislio i dizajnirao Armstark. Hidromasažni bazeni marke SkyLine Spas® ekskluzivno su dostupni u Armstarku. Desetljeća iskustva i ispunjavanje najviših standarda kvalitete odigrali su ključnu ulogu u razvoju proizvoda. Kako nijedna želja kupaca ne bi ostala neispunjena, u ponudi su i kompaktni whirlpooli s 2 ležaja. Svaki model ima razne mlaznice za hidromasažu i mjehuriće zraka. Tako možete istovremeno uživati ​​u intenzivnom iskustvu masaže i blagotvornom učinku milijuna malih mjehurića zraka.

Vrste terapije u hidromasažnim bazenima

KROMOTERAPIJA

Svaka boja ima svoju valnu dužinu i energetsku vibraciju i time različito utječe na nas. Liječenje bojama dio je tisućljetne povijesti grčke, kineske, egipatske i indijske kulture. Istraživanja moderne medicine potvrdila su utjecaj svjetlosti i boja na autonomni živčani sustav, žlijezde i metabolizam. U medicini se boje sve češće koriste u saniranju alergija, upala, migrena, reumatskih bolova, hormonalnih smetnji, stresa, nesanica i ostalih psihičkih tegoba.

AROMATERAPIJA

se koristi već stoljećima, od kada su ljudi otkrili da ulje iz biljaka ili bilje miješano s uljima mogu spajati i koristiti u terapeutske svrhe. Mirisi uravnotežuju duh, tijelo i um, a naročito su učinkoviti u reduciranju stresa. Sundance Spas je prvi proizvođač koji je počeo kombinirati aromu s hidroterapijom u SunScents™ aromaterapijskom sustavu. Kako bi u vodu doveo aromatične mjehuriće, sustav koristi zrak umjesto tekućine tako da voda ne zahtjeva dodatno održavanje. Izaberite jedan od mirisa: Pina Colada, Honey Mango, Ylang-Ylang, French Lavender, Eucalyptus, Tahitian Vanilla, Summer Rain, Midnight Jasmine.

TERAPIJA

Strujanje vode opušta napete mišiće, blagotvorno djeluje na zglobove, kapilare, ublažava pritisak na živce, simptome artritisa i križobolje. Turbulencija vode stimulira cirkulaciju i probavu te povoljno utječe na kožu. Liječnici, treneri i fizioterapeuti propisuju hidroterapiju kod indikacija: ozljede mekih tkiva, stanja nakon prijeloma, križobolje, kontrakture zglobova, mišićnih spazama, upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti, snižavanja šećera u krvi kod dijabetesa tipa 2, anksioznosti, tenzija i psihičkih problema.

HIDROTERAPIJA I HIDROTERMALNA TERAPIJA

poznate su kao tradicionalne metode liječenja bolesti i ozljeda još u starom Rimu, Japanu, Kini i Grčkoj. Hidroterapija potiče dubok, okrepljujući san, olakšava pokretljivost, ubrzava otklanjanje toksina iz organizma i obogaćuje tijelo kisikom. Sundance Spas pružit će Vam potpuno zadovoljstvo opuštanja i terapije. Osim pozitivnih učinaka u smanjenju tegoba uzrokovanih raznim reumatskim bolestima, ozljedama mišića, križobolje, hidroterapija potiče cirkulaciju i pozitivno utječe na psihu. Također utječe i na snižavanje šećera u krvi kod dijabetesa tipa 2.

Održavanje vode u Sundance® Spas hidromasažnom bazenu

Prije početka glavne turističke sezone i najfrekventnijeg razdoblja korištenja hidromasažnih bazena, dobar je savjet odvojiti malo vremena za detaljnu pripremu i kvalitetno održavanje za sigurno korištenje. Sundance Spa na ovome je polju predstavio inovativan sustav čišćenja, pripreme i održavanja koji uključuje tretman vode i cjelokupnog sustava na što je moguće prirodnijoj bazi kroz ukupno šest elemenata.

Sustav obuhvaća SunStrong™ vrhunske pokrove, MicroClean™ filtere koji iz vode otklanjaju i najsitnije čestice, SpaBalancer sredstva na potpuno organskoj bazi omogućuju optimalnu kemijsku ravnotežu vode, SunPurity™ minerale koji vodi vraćaju svježinu, te ClearRay™ sustav koji koristi jake UV-C zrake i ClearRay Pro3tect™ ozonator za pročišćavanje vode, čime se smanjuje potreba za korištenjem drugih sredstava. Sustav se osim za samu pripremu bazena koristi i za tekuće održavanje tijekom perioda korištenja.

Često postavljana pitanja

Gdje mogu postaviti hidromasažni bazen?
Bilo da se želite opustiti u vrtu, na terasi ili u zimskom vrtu, gotovo da nema ograničenja kada je riječ o odabiru mjesta. Kao podna površina potrebna je samo ravna i statički prikladna baza. Nadalje, odlučite želite li ukopani, poluukopani hidromasažni bazen ili onaj koji stoji potpuno vani – hidromasažni bazen iz Armstarka se u potpunosti prilagođava vašim željama.
Koliko struje je potrebno hidromasažnom bazenu?
Hidromasažni bazeni tvrtke Armstark udovoljavaju najnovijim standardima i stoga su izuzetno energetski učinkoviti i uštede na troškovima. Međutim, koliko je struje u Vašm hidromasažnom bazenu točno potrošeno ovisi o veličini bazena, učestalosti i trajnosti korištenja, kao i mjestu instalacije.
Može li se hidromasažni bazen koristiti tijekom cijele godine?
Svi naši hidromasažni bazeni mogu se koristiti 365 dana u godini. Zimi možete uživati u opuštajućoj masaži u toploj vodi na minus 20 stupnjeva. Zbog dobre izolacije (pune pjene) energetski su troškovi također niski tijekom hladnih dana. Čak i u toploj ljetnoj večeri, naši hidromasažni bazeni pružaju čisto opuštanje.
Koliki je životni vijek hidromasažnog bazena?
Visokokvalitetni jacuzziji iz Armstarka pružit će Vam desetljeća užitka. Hidromasažni bazeni dizajnirani su da traju 15 do 20 godina, uz održavanje vode i redovito održavanje bazena koje je presudno za životni vijek.
Što moram učiniti ako ne upotrebljavam hidromsažni bazen dulje vrijeme?
Svi naši hidromasažni bazeni imaju ili generator ozona ili integrirani UV sustav. To je dovoljno da voda bude čista 1 – 2 tjedna. Možete uključiti i postavku dogrijavanja jer ponovno zagrijavanje cijelog volumena vode troši više energije. Preporučljivo je grijanje isključiti samo u slučaju neuporabe od nekoliko tjedana.
Kako se postavlja i instalira hidromasažni bazen?
Naši hidromasažni bazeni uvijek su spremni za spajanje. Jacuzzi je potrebno spojiti samo na fiksni izvor napajanja i napuniti vodom. Ovisno o količini vode koju bazen posjeduje, željena temperatura kupanja postiže se za oko 6-8 sati.

Armstark projekti

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr