Select Page

Armstark i Haby vas pozivaju na CROATIA BOAT SHOW 2018.

Grad Split će od 11. do 15. travnja 2018. biti domaćin sajma koji okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite. Luke nautičkog turizma, brodograditelji, proizvođači brodske opreme, čarter tvrtke, ugostitelji i mnogi drugi predstavnici turističkog i gospodarskog sektora okupit će se na Zapadnoj obali kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge na atraktivan način.

Armstark će Vam na sajmu predstaviti SundanceSpa® hidromasažni bazen, model Maxxus™, jedan od najluksuznijih hidromasažnih bazena na tržištu, te vrhunske wellness proizvode za opremanje hotela, kuća za odmor i apartmana. Posebno ističemo premijeru novog hidromasažnog bazena Prado™ nove vrhunske tehnologije i dizajna.

 

 HABY d.o.o. je među vodećim tvrtkama u JI Europi u prodaji i iznajmljivanju inovativne opreme za unutarnje i vanjsko uređenje i dekoriranje svih vrsta prostora, hotela, restorana, terasa i vrtova, korporativnih i privatnih događanja.

Predstavlajmo OFYR
OFYR je dizajniran da donese toplinu, hranu i prijateljstvo na otvoreni prostor. Praktičniji i elegantniji od tipičnog roštilja, OFYR se svojim jednostavnim, klasičnim linijama odlično uklapa u svaki ambijent, od travnjaka do šik terase restorana. A kad je vrijeme za zabavu pod vedrim nebom, ova elegantna skulptura pretvara se u toplo središte dobrodošlice za kuhanje i druženje. Jednostavnost pripreme hrane, ali i održavanja čine OFYR uistinu jedinstvenim.
Više info..

Uživo is Splita Boat Show 2018

Time Laps 24 h

<video style="display: block; width: 100%;" controls="controls" width="100%" height="100%"><source src="http://media06.whatsupcams.com/snaps/hr_eveistra01/hr_eveistra01-lastTL.mp4" type="video/mp4" /><object data="http://media06.whatsupcams.com/snaps/hr_eveistra01/hr_eveistra01-lastTL.mp4" style="width: 100%;"></object></video>