Select Page

Solne saune

Solna sauna – umirujući morski zrak u kućnoj infracrvenoj sauni. Vodite brigu o svom zdravlju infracrvenim valovima i himalajskom soli.

Svjež i zdrav morski zrak nije više luksuz jer ga možete udisati tijekom svakog sauniranja iz udobnosti doma. Infrasolna sauna kombinira pozitivne učinke infracrvenog zračenja i himalajske soli. Tijelo i dušu čisti od toksina i posljedica izazvanih stresnim životom. U Infracrvenu saunu ugrađen je isparivač soli koji omogućuje da uživate u stoljetno priznatoj i korištenoj solnoj terapiji. Isparivač stvara paru koja se uzdiže kroz sol te se tako obogaćena sitnim česticama soli ravnomjerno širi po sauni.

Udisanje zraka ima blagotvoran učinak na cijeli dišni sustav, kožu i cijelo tijelo. Korištenje slane saune (bez infracrvene funkcije) naročito je preporučljivo za djecu jer nema štetnih posljedica. Vrlo pozitivan utjecaj ima i u liječenju prehlade. Postupak sauniranja isti je kao i kod normalne infracrvene saune.

Postavite željenu temperaturu te se odmah možete početi saunirati nakon uključivanja, do 30 minuta. Saune se mogu koristiti uključivanjem funkcije infracrvenog zagrijavanja i solnog isparivača ili svake funkcije zasebno. Jednostavno napunite spremnik s vodom i dodajte sol u priloženu keramičku zdjelicu i stavite je na rešetku od nehrđajućeg čelika. Također možete koristiti eterična ulja ili sušeno bilje te ih staviti na rešetku. Suho bilje može se dodati soli, ali čuvajte se! – eterična ulja ne stavljajte na sol jer ga ulja oštećuju.

 • otpušta negativne ione koji stvaraju čist, svjež zrak bez bakterija
 • mikročestice soli u zraku ublažuju sluz i čiste i dezinficiraju dišne puteve
 • sprječavaju upalu dišnih putova
 • olakšava različite bolesti dišnih putova, kao što su astma, kronični bronhitis, cistična fibroza …
 • liječi prehladu
 • pozitivni učinci u liječenju kožnih bolesti s antibakterijskim i protuupalnim djelovanjem
 • pomaže u održavanju ravnoteže minerala u tijelu – joda, kalcija, magnezija, kalija, željeza
 • minerali koji se otpuštaju iz soli, u kombinaciji s toplinom, imaju blagotvoran učinak na čitav dišni put i ublažavaju posljedice alergija
 • jača imunološki sustav
 • čisti i pomaže kod obnove kože
 • utječe na funkcioniranje limfnog sustava, koji hrani kožu i čini je elastičnom i sjajnom
 • pomaže da se eliminiraju učinci kroničnog stresa, smanjuje umor, nesanicu, hrkanje, pomaže kod problema s mišićima i zglobovima. Preporučuju se Preporučuju se sportašima jer povećava tjelesnu kondiciju i izdržljivost, te pomažu pri učinkovitijem otpuštanju mišića
Ugrađeni generator pare jednostavan je za uporabu i održavanje. Odvojivi spremnik za vodu ima kapacitet do 3 L. Iznad njega se nalazi rešetka od nehrđajućeg čelika, na koju možete staviti sušena bilja, dodati eterična ulja ili na nju staviti priloženu keramičku posudu sa soli.

Infra solna sauna omogućuje Vam da koristite obje funkcije zajedno ili svaku posebno – možete se samo saunirati, uživati u mirisu eteričnih ulja ili solnoj terapiji, ili kombinirati i opuštati se u zdravom ritualu. Plosnati karbonski grijači rade na nižoj temperaturi i nisu vrući pri dodiru. Time se sprječavaju oštećenja i opekline, a sauniranje je ugodnije i učinkovitije jer zrake djeluju na cijelu površinu i ravnomjerno zagrijavaju cijelo tijelo.

 • jednofazni priključak struje 230V
 • infracrvena sauna može se postaviti na bilo koju površinu (keramika, parket, laminat…)
 • ne utječe na prostor, tako da je možete smjestiti u spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094
Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr