Select Page

Saune

 

Toplina saune privlači nas iz više razloga: pomaže nam da se opustimo, da se zabavimo u dobrom društvu ili jednostavno, da odvojimo trenutak za sebe. Sauna je tretman ljepote, trenutak da raspoložite sebe i opustite se nakon teškog treninga ili posla. Redovno korištenje saune štiti od prehlade, tijelo održava zdravim i u dobroj kondiciji, povećava otpornost, štiti kardiovaskularni sustav i opušta mišiće, intenzivno znojenje pomaže u izlučivanju toksina iz organizma, a koža postaje čista i usporava proces starenja.

Ugodna toplina saune dolazi na različite načine – kao tradicionalna finska sauna, bio sauna najnovije tehnologije, moderna infracrvena sauna i parna kupelj. Armstark u svojoj ponudu nudi izradu svih vrsta sauna koje se odlikuju visokom kvalitetom materijala i tehnologije, estetskim dizajnom i preciznom ugradnjom.

U našoj ponudi nalaze se tipske infracrvene saune američkih proizvođača Health Mate i Daily Sun opremljene dugovječnim grijačima, zatim izvorne Armstarkove tipske saune Health Body, te tradicionalne vanjske finske saune Hetki.

Razvili smo široku paletu sauna za privatne i profesionalne potrebe različitih korisnika jer svaki klijent ima posebne želje, traženja i zahtjeve kojima se pokušavamo što više približiti i pronaći najprikladnije rješenje. Proces od ideje do saune uvijek je u rukama naših stručnjaka: od savjetovanja, projektiranja i montaže sve do održavanja i njege. Ovakvom organizacijom radova jamčimo proizvode i usluge najveće kvalitete.

Armstark Hrvatska želi ponuditi opuštajuću toplinu saune svima – na način koji Vi želite.

Oprema i značajke

Terapija bojama – LED svjetla

Da biste mogli koristiti i uživati u terapiji svjetlom, razvili smo LED svjetla u boji. Na taj način možete doživjeti intezivnu moć boja. LED svjetla imaju automatski program boja. Odaberite iz širokog spektra boja svoju omiljenu.

Neprobojno staklo (debljine 6 mm)

Sve saune koje su opremljene staklom, imaju neprobojno staklo debelo 6 mm. Ovisno o verziji, mogu biti zatamnjena, metalizirana ili prozirna.

Inhalacija slanim zrakom

S inovativnim ultrazvučnim raspršivačem SOLAIR® uživajte u morskom zraku u Vašoj sauni. Blagotvorno djelovanje stimulira imunitet, čisti kožu otvarajući pore, poboljšava cirkulaciju, otklanja stres, nesanicu i umor, a posebno se preporučuje oboljelim od astme, bronhitisa, raznih vrsta kašlja i sl.

Ozvučenje – audio sustavi

Ugrađen u mnogim kabinama, glazbeni sustavi omogućuju Vam da uživate u zvucima Vaše individualno odabrane glazbe. Iskoristite opuštajući, okrepljujući i unaprijeđeni zdravstveni učinak. Uključite se u promicanje mentalnog i fizičkog zdravlja uz pomoć glazbe.

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr