Select Page

SkyLine Spas®

hidromasažni bazeni – Style 210

 

Style 210 iz SkyLine Spas® vas poziva da zajedno doživite trenutke opuštanja u vrhunskom hidromasažnom bazenu. S prostranom, udobnom ležaljkom i primamljivom udobnom klupom, ovaj whirlpool savršen je za dijeljenje nezaboravnih trenutaka.

Style 210 utjelovljuje austrijsko inženjerstvo i europski dizajn do savršenstva. Sa svojim elegantnim, jasnim linijama, Style 210 privlačit će poglede u vašem otvorenom prostoru.

Ulazno područje Style 210 hidromasažnog bazena opremljeno je visokokvalitetnim premazom protiv klizanja koji vam nudi sigurno držanje pri ulasku i izlasku.

Jastuci za vrat podesivi po visini pružaju dodatnu udobnost i optimalnu potporu. Ergonomske ležaljke i sjedala savršeno odgovaraju europskim veličinama tijela. Bio velik ili mali, debeo ili mršav, kod nas će svatko pronaći pravi model.

Uronite u svijet opuštanja i dopustite da vas maze razne vodene masaže i mlaznice s mjehurićima zraka. Uživajte u intenzivnom iskustvu masaže i dopustite da vas okruže milijuni malih mjehurića zraka koji nježno masiraju vašu kožu. Naš ekstra široki LED Skyfall vodopad i animirano LED kutno osvjetljenje stvaraju poseban ugođaj i čine vaš whirlpool pravim vrhuncem danju i noću.

Saznajte više sada i otkrijte Style 210!

 

 

SkyLine SL7
SkyLine SL7

Masažnih mjesta: 4

Ležećih / sjedećih mjesta: 4

Dimenzije: 210 x 210 x 94 cm
Zapremina: 950 litara

Masažne mlaznice: 32

Zračne mlaznice: 12

Masažna pumpa: 2

Cirkulacijska pumpa: 1