Select Page

SkyLine Spas®

hidromasažni bazeni – SL 7

 

Elegantni zaobljeni rubovi, vrhunska oprema i preciznost do najmanjeg detalja. To su posebne karakteristike hidromasažnih bazena SkyLine Spas®  SL.

Njihov ergonomski dizajn osigurava da vaše tijelo dobije maksimalnu udobnost i učinkovitu hidroterapeutsku masažu. Ovi hidromasažni bazeni dovoljno su prostrani i za osobe višeg rasta.

SkyLine SL7

Masažnih mjesta: 6

Ležećih mjesta: 2

Sjedećih mjesta: 4

Dimenzije: 220 x 220 x 93 cm
Zapremina: 1.350 litara
Mlaznice: 61 / 3 pumpe
O PROIZVODU

 

Prostrani hidromasažni bazen u kojem se možete opustiti s cijelom obitelji. SL 7, dizajniran za 6 osoba, nudi 2 ležajna i 4 sjedeća mjesta.

Sastoji se od 61 mlaznice (53 hidromasažne i 8 mlaznica za zrak). Standardna oprema uključuje LED rasvjetu u boji, anatomske naslone za glavu, slap, sustav upravljanja, titanski grijač, termočlanak, UV dezinfekciju i izdržljive bočne stranice.

 

 

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

 

Upravljačka ploča Touch Display

Slap

Osvijetljeni držači za piće

Made in Europe

TÜV certifikat

 

DODATNA OPREMA I USLUGE

 

Paket za dodatno tretiranje vode

Wellness paket za dodatno opuštanje

Termo pokrov bazena

SkyTherm izolacija

Dostava bazena do adrese kupca

O DIZAJNU I LINIJI

 

Elegantni zaobljeni rubovi, vrhunska oprema i preciznost do najmanjeg detalja. To su posebne karakteristike hidromasažnih bazena serije SL. Njihov ergonomski dizajn osigurava da vaše tijelo dobije maksimalnu udobnost i učinkovitu hidroterapeutsku masažu. Svi hidromasažni bazeni dovoljno su prostrani i za osobe višeg rasta.

 

Za proizvodnju naših proizvoda biramo samo najkvalitetnije ekološke materijale. Vanjska školjka izrađena je od GreenShield materijala koji se može u potpunosti reciklirati. Sav preostali materijal vraća se natrag u proizvodni proces što nam pomaže da budemo tvrtka s gotovo nultim otpadom (97%). Unutarnja školjka izrađena je od američkog akrilita Lucite. Školjka je dodatno termoizolirana i ukrućena talijanskim materijalom Sirtek na bazi poliuretana. Zahvaljujući ovim pažljivo odabranim materijalima vrhunske kvalitete i opsežnim strogim postupcima testiranja, možemo jamčiti iznimnu izdržljivost, dugovječnost i besprijekornost svakog hidromasažnog bazena.

 

Ovi hidromasažni bazeni opremljeni su cirkulacijskom pumpom i sustavom grijanja Balboa. Uz dodatnu naknadu, hidromasažni bazen možemo opremiti Wi-Fi modulom i spojiti ga na vaš pametni telefon. Također možete naručiti MicroSilk hidroterapijski paket koji regenerira i čisti kožu. Još jedna dostupna dodatna značajka je Spa upravljačka ploča osjetljiva na dodir ili Aquatic Audio sustav sa subwooferom.

Napajanje: 3P/380V/50Hz