Select Page

Life 160

Hidromasažni bazen Life 160 raspolaže sa 2 hidromasažna sjedala i jednim hidromasažnim ležajem.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je sjedalo za masažu lumbalnog dijela kralježnice i kompletnih leđa. Mlaznica usmjerena na lumbalnu površinu tijela ne stvara izravan pritisak na kralježnicu, već se lagano kreće duž cijelih leđa. Uz to, možete razmaziti sebe sa nježnom masažom zračnih mjehurića. Mjehurići zraka koji izlaze iz mlaznica stvaraju tipičan efekt whirlpool mjehurića.

Masažnih mjesta: 3

Ležećih mjesta: 2

Dimenzije: 216 x 160 x 78 cm
Zapremina: 790 litara
Mlaznice: 36

Tehničke specifikacije:  SkyMotion Spas® – Life 160

Life 160

O Armstarku

Life 180

O Armstarku

Life 200

O Armstarku

Life 220

O Armstarku

Istaknute značajke SkyMotion Spas®

hidromasažnih bazena

Wellness iskustvo u vlastitoj klasi

Osim snažne vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanjem iz zračnih mlaznica. Masaža zračnim mjehurićima idealna je kao priprema za samu masažu ili za završetak wellness tretmana.

LED rasvjeta u različitim bojama, živopisno osvijetljeni vodopad, osvijetljeni stalci za piće i vaša omiljena glazba iz ozvučenja s integriranim subwooferom osiguravaju opuštajući ambijent.

Proizvodnja koja štedi resurse

Wellness mirne savjesti: s proizvodnjom u Europi podupirete pošteno plaćanje europskih radnika kupnjom SkyLife hidromasažnih bazena. Najsuvremeniji robotski strojevi, koji se također koriste u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji, osiguravaju maksimalnu preciznost. Sve komponente čiji standardi kvalitete odgovaraju ekvivalentima proizvedenim u Americi potječu iz Europe. Time se izbjegavaju dugi transportni putevi. Primjerice, pumpe proizvodi tvrtka Koller u Austriji, dijelovi obloge dolaze iz Belgije, a cijevi iz Njemačke.

I školjka ovih hidromasažnih bazena i obloga izrađeni su od ekološki prihvatljivih i bezopasnih materijala te se u potpunosti mogu reciklirati. Tijekom proizvodnje također se pazi da otpada gotovo i nema. Ostaci materijala se recikliraju i ponovno koriste u proizvodnji.

Ekološka ravnoteža također je odlučujuća tijekom rada: SkyLife hidromasažni bazeni su energetski učinkoviti zahvaljujući izolaciji visokih performansi i korištenju najsuvremenije tehnologije. Oklop je također toplinski izoliran i ojačan talijanskim materijalom Sirtek, koji se temelji na poliuretanu. Zato se ovaj hidromasažni bazen odlikuje maksimalnom otpornošću, dugovječnošću i viskom potrošnjom energije.

 

 

 

4 D fizičko sjedalo za profesionalnu masažu

Raspored masažnih mlaznica u hidromasažnim bazenima SkyLife razvijen je u suradnji s fizioterapeutima. Tako je nastalo jedinstveno 4D fizičko sjedalo, koje u ovom obliku možete pronaći samo u Armstarku.

Posebnost 4D fizičkog sjedala je njegova vlastita mlaznica za lumbalni dio. Mlaznica za lumbalnu kralježnicu postavljena je u udubljenje tako da nijedan izravni mlaz ne pogodi osjetljivu lumbalnu regiju: osjećate nježno iskustvo masaže zahvaljujući mlazu odozdo prema gore. Ovo posebno sjedalo upotpunjuju 2 mlaznice za masažu ramena i dodatna 2 mlaznice smještene sa strane koje ublažavaju napetost sa strane tijela. Time je po prvi put moguće doživjeti intenzivnu hidromasažu cijelog područja leđa.

Priuštite si opuštanje cijelog tijela na potpuno opremljenom stolu za masažu. Nježna masaža leđa, bedara, listova, stopala i zapešća opušta cijelo tijelo i čini da se osjećate svježije.

Jednostavan arhitektonski dizajn

Značajne linije oblikuju izgled hidromasažnih bazena SkyLife. Neka jedan od novih SkyLife hidromasažnih bazena privlači poglede u Vašem vrtu. Postoji izbor od 4 moderna modela u različitim veličinama.

Stabilna akrilna školjka dostupna je u 4 različite boje. Možete birati između 5 trendi dekora za robusnu oblogu izrađenu od visokokvalitetnog HPL-a ( visokotlačnih laminata). HPL se sastoji od nekoliko slojeva papira impregniranog smolom, koji se prešaju pod visokim tlakom i na visokoj temperaturi. Jednostavan za čišćenje, otporan na mraz i toplinu te otporan na habanje i udarce, HPL se uglavnom koristi za vrtni namještaj, oblaganje balkona i fasada.

Mlaznice za masažu serije SkyMotion Spas®