Select Page

Cambria™

S prostorom za do pet odraslih osoba, Cambria™ povećava udobnost i hidroterapiju kroz sjedala koja su promišljeno dizajnirana. Ovaj model serije 880™ ima najbolje od svega i više, uključujući jedinstvenu klupu za sjedenje i poklopac filtera za piće s dvostrukom namjenom koji svima u Vašoj obitelji olakšava korištenje ovog hidromasažnog bazena.

Patentirane Fluidix® mlaznice pružaju točno onu vrstu masažu koja Vam je potrebna, bilo da se želite prepustiti mekanim, umirujućim mjehurićima i aromaterapiji ili podesivom, dubokoj i opuštajućoj masaži tkiva. Accu-Ssage™ Therapy sjedalo omiljeno je kod kupaca i nudi iskustvo dubokog uranjanja cijelog tijela. Jedinstvena klupa za sjedenje postavljena je tako da potiče razgovor dok se opuštate. Teksturirani refleksološki prostor za stopala dodaje nježni refleksološki element za olakšanje od glave do pete, a istovremeno dodaje element sigurnosti ovom neklizajućem dizajnu gaznog sloja. Dodatno, zadivljujuće dizajnirana oplata SunSide ™ ima kutnu rasvjetu koja je podjednako funkcionalna koliko i arhitektonski praktična, privlačeći pogled na moderan dizajn, istovremeno pružajući dodatnu sigurnost. 

Sjedećih mjesta: 4-5
Dimenzije: 193 x 231 x 86 cm
Zapremina: 1.268 litara
Mlaznice: 46 (8 vrsta) + 6 zračnih mlaznica

Tehničke specifikacije: Sundance® Spas – Cambria™

Modeli serije Premium 880™

Izbor boje školjke i boje oplate serije Premium 880: COLOR SELECTOR

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE PREMIUM 880

Patentirane masažne mlaznice

Do 10 različitih Fluidix™ mlaznica možete pronaći u luksuznom hidromasažnom bazenu serije 880. Apsolutni vrhunac je Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo, koje liječnici u SAD-u preporučuju kao terapiju protiv bolova u leđima.

S individualno podesivim varijantama masaže, stimuliraju se posebne akupresurne točke koje učinkovito oslobađaju napetost u vratu, ramenima, leđima i zapešćima.

Svaki luksuzni hidromasažni bazen serije 880 ima najsvestranije sjedalo u spa industriji, Intelli-Jet™ sjedalo. Ovisno o postavci, mlaznice za terapiju Fluidix Intelli™ svladavaju 3 različite tehnike masaže.

Fluidix seat

Doživite wellness svim svojim osjetilima

Osim jedinstvene vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanja iz zračnih mlaznica. Kada dodate miris po svom izboru iz SunScents™ asortimana, miris se pušta u vodu putem mlaznica zraka. Prednost: na Vašu vodu ne utječu mirisi.

LED rasvjeta u različitim bojama osigurava moderan ambijent. To uključuje ekstra široki slap, sjedala na glavnim sjedalima, vanjska kutna svjetla i podvodni reflektor koji obavija vodu u bazenu u nijansama po Vašem izboru.

Suvremeni dizajn

Moderna vanjska obloga dostupna je u 3 različite nijanse. Indikatorsko svjetlo pokazuje da li Vaš hidromasažni bazen zahtijeva održavanje.

Najbolje od svega: obloga Premium serije 880 ne samo da izgleda izvanredno dobro, već se može i jednostavno otvoriti bez alata.

Horizontalni filter za maksimalnu učinkovitost čišćenja

Zbog vodoravnog pozicioniranja cijeli se filter ispire vodom, a ne samo donjih 20%, kao što je slučaj s okomitim filterima. Time se maksimizira učinak lamelarnog filtera.

Dodatni unutarnji filter od finog flisa osigurava da se čak i male čestice učinkovito filtriraju i da možete održati visoku kvalitetu vode.

Prostor na poklopcu filtera je za Vašu udobnost: može se koristiti kao posuda za led za rashlađena pića ili se može pretvoriti u sjedalo kao nadogradnju.