Select Page

Bristol™

Za smještaj do pet odraslih osoba, Bristol™ hidromasažni bazen ima ležaj, klupu i razne kombinacije masaže. Raspored mlaznica savršeno je prilagođen tijelu. Sjedalo za par omogućuje snažnu ili nježnu masažu, ovisno o vašem raspoloženju. Mlaznice Fluidix™, koje ciljaju na mišiće od vrata do pete, i podesive Accu-Pressure™ mlaznice omogućuju Vam da birate masažu kako biste zadovoljili svoje točne potrebe. Izdvajamo: moćno terapijsko sjedalo Accu-Pressure™ Bristol™ hidromasažnog bazena dizajnirano je za ublažavanje napetosti mišića i bolova u zglobovima od vrata do stopala. Posebno dizajnirane mlaznice u prostoru za noge optimalno su dostupne s ovog sjedala i čine masažu jedinstvenom kombinacijom koja se u ovom obliku pojavljuje samo u hidromasažnim bazenima serije 780.

 
Sjedećih mjesta: 6
Dim: 213 x 213 x 92 cm
Zapremina: 1.488 Litara
Mlaznice: 41 (5 vrsta)

Tehničke specifikacije: Sundance® Spas – Bristol™

HIDROMASAŽNI BAZENI SERIJE COMFORT 780 IZRAĐENI SU U NAJBOLJOJ TRADICIJI SUNDANCE® SPAS

Hidromasažni bazen iz serije 780 Comfort postaje središte Vašeg vrta iz snova, gdje možete uživati ​​u opuštajućim satima sa svojim najdražima.

Patentirane mlaznice razmazit će Vas prema Vašim osobnim željama i individualnim intenzitetom masaže koju ste namjestili samo za sebe. Posebno oblikovani jastuci za vrat pružaju udobnost i potporu dok se opuštate.

Između ostalog, hidromasažni bazeni serije 780 imaju snažnu cirkulacijsku pumpu DynamicFlow™ koja propušta do 5 puta više vode u minuti kroz sustav filtera nego niskotlačna pumpa. Prosječno 1.320 litara vode cirkulira u samo 16 minuta. To omogućuje Vašem filteru da postigne maksimalnu učinkovitost čišćenja.

MASAŽA
• do 6 različitih Fluidix™ mlaznica
• Accu-Pressure™ terapijsko sjedalo
• Vortex™ sjedalo

NJEGA VODE
• MicroClean® sustav filtera
• Slipstream™ skimmeri
• DynamicFlow™ cirkulacijska crpka

ZNAČAJKE
• osvijetljeni vodopad
• MultiColor podvodni reflektor
• Indikatorsko svjetlo
• pristup tehnologiji bez alata
• Robusna plastična podloga sa zaštitom od vlage

Modeli serije Comfort 780™

Chelsee™

Broj osoba: 6-7

Dim.: 226x226x92 cm

Hamilton™

Broj osoba: 5-6

Dim.: 226x226x92 cm

Bristol™

Broj osoba: 5

Dim.: 213x213x92 cm

Montclair™

Broj osoba: 4-5

Dim.: 193x231x86 cm

Dover™

Broj osoba: 2-3

Dim.: 176x209x78 cm

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE COMFORT 780

 

PATENTIRANE MASAŽNE MLAZNICE

Postoji do 6 različitih Fluidix™ mlaznica u hidromasažnom bazenu serije Comfort 780. Osim Vortex™ sjedala, vrijedno je spomenuti i Accu-Pressure™ sjedalo, koje stimulira posebne akupresurne točke i tako magično ublažava napetost u vratu, ramenima i natrag.

Nasuprot tome, mlaznice Vortex™ sjedala ne masiraju selektivno, već na velikom području, prilagođavajući se Vašem tijelu.

 

Accu-Pressure™ sjedalo
Sjedalo za akupresurnu terapiju serije 780 dizajnirano je da stimulira specifične akupresurne točke na vratu, ramenima i leđima.

Vortex™ sjedalo
Mlaznice ne djeluju selektivno, već na velikoj površini i prilagođavaju se tijelu. Ovisno o rasporedu mlaznica, ravnomjerno se masira ili cijelo stražnje područje ramena, srednji dio leđa ili lumbalni dio.
Brzina protoka može se podesiti okretanjem mlaznice, a tlak masaže se može podesiti pomoću regulatora zraka.

Mini-Vortex mlaznice su raspoređene duž ramena i masiraju manje točke pritiska na rotirajući način.

Horizontalni filter za maksimalnu učinkovitost čišćenja

Zbog vodoravnog pozicioniranja cijeli se filtar ispire vodom, a ne samo donjih 20%, kao što je slučaj s okomitim filterima. Time se maksimizira učinak lamelarnog filtra.

Dodatni unutarnji filter od finog flisa osigurava da se čak i male čestice učinkovito filtriraju i da možete održati visoku kvalitetu vode.

Funkcionalni dizajn

Robusna vanjska obloga imitacije drva dostupna je u 3 različite boje. Indikatorsko svjetlo pokazuje da li hidromasažni bazen zahtijeva održavanje.

Najbolje od svega: obloga Comfort serije 780 ne samo da izgleda dobro, već se može i vrlo lako otvoriti zahvaljujući tehnologiji brzog pristupa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatna oprema hidromasažnih bazena

Armstark projekti hidromasažnih bazena