Select Page

Altamar™

Hidromasažni bazen Altamar™ iz serije Premium 880 može primiti do šest odraslih osoba. Opustite se u ergonomski dizajniranom ležaju dok provodite vrijeme sa svojim najdražima.

Zahvaljujući individualno podesivim izbornicima za masažu, možete uživati ​​u omiljenoj masaži dok bol i napetost jednostavno nestaju. Terapijsko sjedalo Accu-Ssage™ integrirano u Altamar™ hidromasažnom bazenu također preporučuju liječnici diljem svijeta za ublažavanje bolova u leđima. Održavanje vode je također jednostavno: zahvaljujući inovativnom sustavu filtera MicroClean® Ultra i horizontalnom dizajnu filtera, održavanje vode čistom dječja je igra.

Sjedećih mjesta: 5-6
Dimenzije:  206 x 219 x 96 cm
Zapremina:  1.476 Litara
Mlaznice: 41 (8 vrsta) + 8 zračnih mlaznica

Tehničke specifikacije: Sundance® Spas – Altamar™

Modeli serije Premium 880™

Izbor boje školjke i boje oplate serije Premium 880: COLOR SELECTOR

ISTAKNUTE ZNAČAJKE SERIJE PREMIUM 880

Patentirane masažne mlaznice

Do 10 različitih Fluidix™ mlaznica možete pronaći u luksuznom hidromasažnom bazenu serije 880. Apsolutni vrhunac je Accu-Ssage™ terapijsko sjedalo, koje liječnici u SAD-u preporučuju kao terapiju protiv bolova u leđima.

S individualno podesivim varijantama masaže, stimuliraju se posebne akupresurne točke koje učinkovito oslobađaju napetost u vratu, ramenima, leđima i zapešćima.

Svaki luksuzni hidromasažni bazen serije 880 ima najsvestranije sjedalo u spa industriji, Intelli-Jet™ sjedalo. Ovisno o postavci, mlaznice za terapiju Fluidix Intelli™ svladavaju 3 različite tehnike masaže.

Fluidix seat

Doživite wellness svim svojim osjetilima

Osim jedinstvene vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanja iz zračnih mlaznica. Kada dodate miris po svom izboru iz SunScents™ asortimana, miris se pušta u vodu putem mlaznica zraka. Prednost: na Vašu vodu ne utječu mirisi.

LED rasvjeta u različitim bojama osigurava moderan ambijent. To uključuje ekstra široki slap, sjedala na glavnim sjedalima, vanjska kutna svjetla i podvodni reflektor koji obavija vodu u bazenu u nijansama po Vašem izboru.

Suvremeni dizajn

Moderna vanjska obloga dostupna je u 3 različite nijanse. Indikatorsko svjetlo pokazuje da li Vaš hidromasažni bazen zahtijeva održavanje.

Najbolje od svega: obloga Premium serije 880 ne samo da izgleda izvanredno dobro, već se može i jednostavno otvoriti bez alata.

Horizontalni filter za maksimalnu učinkovitost čišćenja

Zbog vodoravnog pozicioniranja cijeli se filter ispire vodom, a ne samo donjih 20%, kao što je slučaj s okomitim filterima. Time se maksimizira učinak lamelarnog filtera.

Dodatni unutarnji filter od finog flisa osigurava da se čak i male čestice učinkovito filtriraju i da možete održati visoku kvalitetu vode.

Prostor na poklopcu filtera je za Vašu udobnost: može se koristiti kao posuda za led za rashlađena pića ili se može pretvoriti u sjedalo kao nadogradnju.