Select Page

Pool Lounge®

Pool Lounge® je idealan način da zaštitite svoj bazen uz istovremenu uštedu troškova održavanja. Jedan pritisak na tipku omogućava potpuno automatizirano zatvaranje i zaštitu Vašeg bazena, bez stalnog pomicanja vrtnog namještaja. Zahvaljujući inovativnom pojačanju s visoko kvalitetnim materijalima, potencijal nove konstrukcije Pool Lounge®-a prikazuje se u novom svijetlu. Dizajn i napredak Pool Lounge® sustava nudi obećavajuću kvalitetu, a tehnološki razvoj na najvišoj razini je vizija i misija kuće Armstark.

Doživljaj Pool Lounge®-a

Praktični pokretni deking, razvijen u Armstarku, uspješna je kombinacija estetike, funkcionalnosti i visoke kvalitete. Već je sustav zaštite njegovog prethodnika nagrađen od strane renomiranog časopisa „Schwimmbad&Sauna“ s Golden Wave nagradom. Zahvaljujući inovativnoj konstrukciji od visokokvalitetnih materijala Pool Lounge® obećava jednostavnu lakoću upravljanja i visoku energetsku učinkovitost.

Pool Lounge® Vam nudi idealan način da iskoristite pokretni deking cijelog prostora Vašeg hidromasažnog ili swim spa bazena. Pritiskom na gumb ili ručnim upravljanjem možete bez napora pomicati Pool Lounge® terasu. Visoko kvalitetna obrada izolacije bolja je od bilo koje konvencionalne varijante bazena, koja je obično osjetljiva na vodenu paru i sredstva za čišćenje. Novorazvijena izolacija temelji se na nano-tehnološkom premazu, znanstveno je testirana, a također je potvrđena njena kvaliteta i učinkovitost na Sveučilištu Montan, Leoben. Zbog niskog stupnja isparavanja, ova jedinstvena izolacija smanjuje energetske troškove i potrošnju higijenskih sredstava pri održavanju vode u bazenu.

FAQ (često postavljana pitanja)

Što je Pool Lounge®?
Pool Lounge® daje Vam slobodu da – bez obzira na veličinu hidromasažnog, plivačkog ili običnog bazena – koristite cijelu površinu iznad njega. Pritiskom na tipku ili ručno, Pool Lounge®, koji se može u potpunosti koristiti kao terasa, lako se može pomaknuti. U Armstarku, Pool Lounge® je dostupan kao TCS (high-end proizvod) ili BASIC.
Koje su prednosti Pool Lounge®-a?
Dvostruka upotreba postojećeg prostora, visoka nosivost, ušteda na troškovima vode, zaštita od zagađenja vode, zaštita od neovlaštenog korištenja Vašeg bazena, sigurnost za djecu i životinje, jednostavna priprema za izgradnju, certificirana sigurnost i još puno toga.
Koje se pripreme moraju obaviti prilikom instaliranja Pool Lounge®-a | TCS za hidromasažne bazene, plivačke ili obične bazene?
Za instalaciju Pool Lounge® | TCS potrebne su sljedeće pripreme:
Iskopavanje jame
Temeljna ploča s odvodom
Izrada temeljnih točaka za nosače tračnica
Vodovi za napajanje električnom energijom, a po potrebi i za vodu ili grijanje
Mogu li ljudi ili životinje biti zarobljeni prilikom otvaranja ili zatvaranja Pool Lounge®-a?
Ne. Pool Lounge® sprječava da živo biće bude zarobljeno. Postoji nekoliko sigurnosnih značajki kod Pool Lounge® | TCS automatskog pogona: prije otvaranja i zatvaranja Pool Lounge® | TCS trebate unijeti sigurnosti kod u daljinski upravljač koji je ograničenog dometa i na taj način omogućava izravan vizualni kontakt i kontrolu prilikom pomicanja Pool Lounge® | TCS. Sigurnosna šipka će odmah zaustaviti zatvaranje Pool Lounge® | TCS čim se pritisne na daljinskom upravljaču.
Kako se Pool Lounge® može otvoriti ili zatvoriti?
Može se otvoriti ili zatvoriti ručno, ali i na automatski pogon pritiskom na tipku na daljinskom upravljaču.
Čemu služi opcionalno ugrađena kocka i podkonstrukcija?
Za ukopane ili djelomično ukopane hidromasažne ili plivačke bazene, ugradbena kocka zamjenjuje inače nužno potrebnu betonsku školjku. U ugradbenoj kocki sve potrebne rupe i priključci već su izmjereni i tamo se nalaze. Podkonstrukcija podesiva po visini kompenzira manje neravnine u betonskom podu, omogućavajući postavljanje hidromasažnog ili plivačkog bazena u ravninu.
Koliko prostora zahtijeva instalacija Pool Lounge®-a?
Veličina prostora ovisi o modelu. Općenito se može reći da je potrebno mjesto za bazen i 80 cm sa svake strane kućišta bazena. Nadalje, za pomicanje Pool Lounge®-a je potrebna dvostruka dužina palube i 40 cm.
Može li se prostor Pool Lounge®-a koristiti kao terasa?
Prednost Pool Lounge®-a je u tome što se prostor može koristiti i kao terasa. Zahvaljujući velikoj nosivosti do 320 kg/m2, teške biljke, ležaljke i vrtne garniture mogu se koristiti na instalirani Pool Lounge® | TCS.
Može li se Pool Lounge® prekriti?
Opcionalno, možete kupiti podnu oblogu u jednoj od naših kompetentnih partnerskih tvrtki. Gotovo da nema ograničenja u izboru: bez obzira je li to drvo, kamen ili mramor – Pool Lounge® se pokazao kao vrhunskih izbor, u svakom slučaju.

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 
 
Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB: 10201030094
Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr