Select Page

O Armstarku

Predstavljanje na hrvatskom tržištu

Godine 1994. započela je uspješna poslovna priča obiteljske tvrtke Armstark iz Schärdinga u Austriji. Vođena idejom o stvaranju vrhunskih wellness oaza u kućama i vrtovima, visokokvalitetnim proizvodima i najboljom servisnom uslugom došla je do samog vrha industrije za opremanje prostora za ugodno življenje u Europi. Ekskluzivni je distributer vrhunskih Sundance® Spas hidromasažnih bazena iz Jacuzzi grupe, Armstark swim spa bazena, infracrvenih sauna Health Mate® i sauna po mjeri te proizvoda od prirodnog kamena za uređenje vrtova i terasa.

Druga generacija obitelji Armstark uspješno nastavlja misiju tvrtke u Austriji i Njemačkoj te postavlja nove standarde u kreiranju vrhunski opremljenih wellness oaza naših zadovoljnih korisnika. TCS Pool Lounge®, pokretni pokrov za hidromasažne i swim spa bazene pretvorio je želje i maštanja mnogih korisnika u novu dimenziju oblikovanja prostora i lakoću korištenja ovih vodenih oaza tijekom cijele godine. To su potvrdila mnoga europska priznanja za tehnologiju i dizajn ovog ekskluzivnog Armstark proizvoda.

Armstark je svojom ponudom visokokvalitetnih proizvoda za opremanje privatnih wellness oaza direktno prisutan i u Hrvatskoj, te uz naše stručno osoblje i kvalitetne distributere širom Europe stvaramo mrežu zadovoljnih korisnika čija je preporuka naša najbolja promocija i motivacija za nove ideje i proizvode.

Preuzmi katalog HIDROMASAŽNIH BAZENA

Za preuzimanje kataloga, molimo vas da ispunite formular

Preuzmi katalog SWIM SPAS BAZENA

Za preuzimanje kataloga, molimo vas da ispunite formular

Preuzmi katalog POOL LOUNGE

Za preuzimanje kataloga, molimo vas da ispunite formular

Preuzmi info brošuru SAUNA

Za preuzimanje brošure, molimo vas da ispunite formular

Preuzmi katalog WELLNESS LEŽALJKI

Za preuzimanje kataloga, molimo vas da ispunite formular