Select Page

SkyLine hidromasažni bazeni

Austria

 

DIMENZIJE: 210 x 158 x 81 cm
BROJ MASAŽNIH MJESTA: 3
BROJ LEŽEĆIH MJESTA: 2
BROJ MLAZNICA: 44 + 12 ZRAČNIH MLAZNICA

Hidromasažni bazen Austria idealan je za troje ljudi – dvije odrasle osobe i jedno dijete slobodno se mogu opustiti u njemu. Uživajte u vremenu okruženi voljenim osobama u dubokim i udobnim sjedalima.

Istaknute značajke: Svako ovo duboko i udobno sjedalo opremljeno je vlastitom masažnom pumpom – tako da svoju omiljenu masažu možete postaviti pojedinačno. Zahvaljujući optimalno instaliranim masažnim mlaznicama, tijekom masaže nema neugodnih pritisaka.

Zaokružite svoje hidromasažno iskustvo neobaveznim dodatnim paketom za opuštanje koji uključuje zračne mjehuriće, umirujuću aromaterapiju, ugodna svjetla u boji i vodopad.

 

Danube

 

DIMENZIJE: 210 x 140 x 79 cm
BROJ MASAŽNIH MJESTA: 2
BROJ LEŽEĆIH MJESTA: 2
BROJ MLAZNICA: 25 + 12 ZRAČNIH MLAZNICA

Hidromasažni bazen Danube iz serije Skyline Spas proizveden je ekskluzivno za Armstark. Širine od samo 1,40 m, hidromasažni bazen Danube idealan je za male površine, a može se postaviti i na manje balkone.

Uživajte sa svojom voljenom osobom na udobnim i dubokim ležajima bazena Danube. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, ovaj je hidromasažni bazen ekonomičan u pogledu potrošnje energije i upotrebe proizvoda za njegu vode. To ne samo da koristi Vama, već i okolišu.

Uživajte u wellnessu na visokoj razini zahvaljujući dodatnom paketu za opuštanje tvrtke Armstark. Paket uključuje dodatne zračne mjehuriće, opuštajuću aromaterapiju, moderna svjetla u boji i osvijetljeni vodopad.

 

Styria

 

DIMENZIJE: 210 x 210 x 80 cm
BROJ MASAŽNIH MJESTA: 5
BROJ LEŽEĆIH MJESTA: 1
BROJ MLAZNICA: 50 + 12 ZRAČNIH MLAZNICA

U hidromasažnom bazenu Styria udoban ležaj okružen je s 4 različita masažna sjedala i rashladnim sjedalom. Tehnologija integrirana u hidromasažni bazen usavršena je uz pomoć više od 27 godina industrijskog znanja.

Hidromasažni bazen Styria idealan je za 4 osobe – u njemu se mogu opustiti dvije odrasle osobe i dvoje djece. Zahvaljujući mlaznicama za masažu ugrađenima u školjku ovog hidromasažnog bazena, osjećate samo pritisak vode, ali ne i sam mlaz. Postavite si intenzitet masaže uz pomoć 3 regulatora zraka. Oni reguliraju snagu masažnog mlaza mijenjajući udio zraka i vode.

Zaokružite svoje hidromasažno iskustvo dodatnim paketom opuštanja. To uključuje zračne mlaznice, LED osvjetljenje u boji i osvijetljeni vodopad.

 

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr