Select Page

SkyMotion Spas® 

hidromasažni bazeni

 

SkyMotion Spas® hidromasažni bazeni za više životnog stila.

Pod robnom markom SkyMotion Spas® Armstark prodaje hidromasažne bazene iz Europe koji zadovoljavaju najviše europske standarde kvalitete. Većina komponenti dolazi iz Europe. Na primjer, pumpe za masažu se proizvode u Austriji. Kratki transportni putovi i proizvodnja gotovo bez otpada pridonose proizvodnji koja štedi resurse.

Raspored masažnih mlaznica i oblik ovih hidromasažnih bazena osmislio je vrhunski međunarodni dizajner u suradnji s certificiranim fizioterapeutom.

Vrhunac SkyMotion Spas® hidromasažnih bazena je revolucionarno 4D fizičko sjedalo s vlastitim mlaznicama za masažu ramena, lumbalnog dijela, bočne masaže i masaže leđa. Time je po prvi put moguće istovremeno doživjeti intenzivnu hidromasažu cijelog područja leđa.

Kako bismo vam uz minimalni napor mogli jamčiti maksimalnu higijenu vode, opcijski dostupan paket za obradu vode sastoji se od SkyPure UV dezinfekcije i SkyZone ozonskog sustava.

ISTAKNUTE ZNAČAJKE:

PROIZVEDENO U EU
CERTIFICIRANO TÜV-RHEINLAND
EKO-SMART PROIZVODNJA
ŠKOLJKA BAZENA SE MOŽE RECIKLIRATI

Life 160

 

DIMENZIJE: 216 x 160 x 78 cm
BROJ OSOBA: 3
BROJ MLAZNICA: 36

Hidromasažni bazen Life 160 raspolaže sa 2 hidromasažna sjedala i jednim hidromasažnim ležajem.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je sjedalo za masažu lumbalnog dijela kralježnice i kompletnih leđa. Mlaznica usmjerena na lumbalnu površinu tijela ne stvara izravan pritisak na kralježnicu, već se lagano kreće duž cijelih leđa. Uz to, možete razmaziti sebe sa nježnom masažom zračnih mjehurića. Mjehurići zraka koji izlaze iz mlaznica stvaraju tipičan efekt whirlpool mjehurića.

 

Life 180

 

DIMENZIJE: 210 x 180 x 93 cm
BROJ OSOBA: 5
BROJ MLAZNICA: 48

Hidromasažni bazen Life 180 iz linije SkyMotion Spas® ima 5 sjedala, od kojih je jedno ležaj.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je 4D fizičko sjedalo, koje je u Life 180 čak podijeljeno na 2 sjedala. Jedno sjedalo nudi masažu ramena, boka i leđa, a drugo lumbalnu, bočnu i masažu leđa. Dakle, 2 osobe mogu imati koristi od 4D fizičkog sjedala u isto vrijeme. Uživajte!

Life 200

 

DIMENZIJE: 200 x 200 x 93 cm
BROJ OSOBA: 5
BROJ MLAZNICA: 55

Life 200 hidromasažni bazen ima 3 sjedala i 2 ležaja iste veličine. Stoga su oba prostora za ležanje idealna i za visoke ljude.

Apsolutni vrhunac ovog hidromasažnog bazena je 4D fizičko sjedalo za masažu ramena, lumbalnog dijela, bokova i leđa. Nigdje drugdje ne možete doživjeti istodobnu masažu cijelog područja leđa i ramena. Uz to, razmazite se nježnom masažom  zračnim mjehurićima. Mjehurići zraka koji izlaze iz 10 mlaznica zraka stvaraju tipičan efekt mjehurića vrtloga.

Life 220

 

DIMENZIJE: 220 x 220 x 93 cm
BROJ OSOBA: 5
BROJ MLAZNICA: 61

Hidromasažni bazen Life 220 nudi 3 sjedala i 2 ležaja. Dva ležaja pogodna su i za visoke osobe. Apsolutni vrhunac je revolucionarno 4D fizičko sjedalo za masažu ramena, lumbalnog dijela, bočnog dijela tijela i leđa.

Zahvaljujući četirima osvijetljenim policama za piće, uvijek imate svoje omiljeno piće na dohvat ruke.

Istaknute značajke SkyMotion Spas®

hidromasažnih bazena

Wellness iskustvo u vlastitoj klasi

Osim snažne vodene masaže, priuštite si i nježnu masažu milovanjem iz zračnih mlaznica. Masaža zračnim mjehurićima idealna je kao priprema za samu masažu ili za završetak wellness tretmana.

LED rasvjeta u različitim bojama, živopisno osvijetljeni vodopad, osvijetljeni stalci za piće i vaša omiljena glazba iz ozvučenja s integriranim subwooferom osiguravaju opuštajući ambijent.

Proizvodnja koja štedi resurse

Wellness mirne savjesti: s proizvodnjom u Europi podupirete pošteno plaćanje europskih radnika kupnjom SkyLife hidromasažnih bazena. Najsuvremeniji robotski strojevi, koji se također koriste u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji, osiguravaju maksimalnu preciznost. Sve komponente čiji standardi kvalitete odgovaraju ekvivalentima proizvedenim u Americi potječu iz Europe. Time se izbjegavaju dugi transportni putevi. Primjerice, pumpe proizvodi tvrtka Koller u Austriji, dijelovi obloge dolaze iz Belgije, a cijevi iz Njemačke.

I školjka ovih hidromasažnih bazena i obloga izrađeni su od ekološki prihvatljivih i bezopasnih materijala te se u potpunosti mogu reciklirati. Tijekom proizvodnje također se pazi da otpada gotovo i nema. Ostaci materijala se recikliraju i ponovno koriste u proizvodnji.

Ekološka ravnoteža također je odlučujuća tijekom rada: SkyLife hidromasažni bazeni su energetski učinkoviti zahvaljujući izolaciji visokih performansi i korištenju najsuvremenije tehnologije. Oklop je također toplinski izoliran i ojačan talijanskim materijalom Sirtek, koji se temelji na poliuretanu. Zato se ovaj hidromasažni bazen odlikuje maksimalnom otpornošću, dugovječnošću i viskom potrošnjom energije.

 

 

4 D fizičko sjedalo za profesionalnu masažu

Raspored masažnih mlaznica u hidromasažnim bazenima SkyLife razvijen je u suradnji s fizioterapeutima. Tako je nastalo jedinstveno 4D fizičko sjedalo, koje u ovom obliku možete pronaći samo u Armstarku.

Posebnost 4D fizičkog sjedala je njegova vlastita mlaznica za lumbalni dio. Mlaznica za lumbalnu kralježnicu postavljena je u udubljenje tako da nijedan izravni mlaz ne pogodi osjetljivu lumbalnu regiju: osjećate nježno iskustvo masaže zahvaljujući mlazu odozdo prema gore. Ovo posebno sjedalo upotpunjuju 2 mlaznice za masažu ramena i dodatna 2 mlaznice smještene sa strane koje ublažavaju napetost sa strane tijela. Time je po prvi put moguće doživjeti intenzivnu hidromasažu cijelog područja leđa.

Priuštite si opuštanje cijelog tijela na potpuno opremljenom stolu za masažu. Nježna masaža leđa, bedara, listova, stopala i zapešća opušta cijelo tijelo i čini da se osjećate svježije.

 

Jednostavan arhitektonski dizajn

Značajne linije oblikuju izgled hidromasažnih bazena SkyLife. Neka jedan od novih SkyLife hidromasažnih bazena privlači poglede u Vašem vrtu. Postoji izbor od 4 moderna modela u različitim veličinama.

Stabilna akrilna školjka dostupna je u 4 različite boje. Možete birati između 5 trendi dekora za robusnu oblogu izrađenu od visokokvalitetnog HPL-a ( visokotlačnih laminata). HPL se sastoji od nekoliko slojeva papira impregniranog smolom, koji se prešaju pod visokim tlakom i na visokoj temperaturi. Jednostavan za čišćenje, otporan na mraz i toplinu te otporan na habanje i udarce, HPL se uglavnom koristi za vrtni namještaj, oblaganje balkona i fasada.

 

Mlaznice za masažu serije SkyMotion Spas®

Kontaktirajte nas

Armstark Hrvatska

00385 1 7791 183

Kontakt formularKako vam možemo pomoći?

Slobodno nas pitajte što vas zanima ili komentirajte.Kontakt informacije

Ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda ili usluga, trebate informaciju, ili samo želite iznijeti svoje mišljenje ili iskustvo s nekom od naših usluga, slobodno nam se obratite putem telefona, e-maila ili kontaktnog obrasca. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem vremenu.

Armstark d.o.o. Hrvatska

 

Ured:
Zagreb, Tratinska 66
tel: +385 1 7791 183
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr
OIB 10201030094

Prodaja Pula:
Pula, Banjole, Kaštanjež 70
mob: +385 91 201 2093
email: info@armstark.hr