Select Page

ZAŠTO JE SUNDANCE® SPAS TAKO JEDINSTVEN?

Fluidix™ mlaznice za masažu

Jedinstvena tehnologija oscilirajućih mlaznica koju je razvio Sundance® Spas koristi se ciljanim raspršivanje vode putem rotirajućih kugličnih ležajeva.
To čini mlaznice izdržljivima i ne trošivima. Za razliku od konvencionalnih mlaznica, gdje se mlaz za masažu formira rotacijom, Fluidix™ mlaznice pokreću zrak i vodu kroz uzvodne kanale. Zato masaža u hidromasažnom bazenu serije 980, 880 i 780 izgleda kao pokret ruke profesionalnog masera.

Rigid Bond™ konstrukcija školjke

Troslojni jaki kompozitni sloj izrađen od smole od staklenih vlakana postiže izvanrednu stabilnost, neosjetljivost na toplinu i hladnoću, kao i neusporedivu toplinsku izolaciju. Školjka Rigid Bond™ smanjuje potrošnju energije i 8 x je jača od akrilnih školjki drugih proizvođača. Stoga je naš hidromasažni bazen mnogo izdržljivija.

MicroClean® sustav filtriranja

Zbog horizontalnog pozicioniranja, cijeli filter se uronjen u vodu, a ne samo donjih 20% kao kod stajaćih filtera. To maksimizira performanse filterskih lamela. Dodatni unutarnji filtar od finog filca osigurava učinkovito filtriranje čak i vrlo sitnih čestica i stoga će voda vrlo visoke kvalitete čistoće.

SlipStream™ skimer

Skimer SlipStream™ gotovo je dvostruko širi od standardnih sustava filtriranja u industriji hidromasažnih bazena. Razbija površinsku napetost vode, tako da više čestica prljavštine ulazi u filter.

ClearRay® pročišćavanje vode

Sundance® Spas poznat je u svijetu po pionirskim postignućima u industriji. To je slučaj i s njegom vode, koja je revolucionirana interakcijom ClearRay® i ozonskog sustava. Dezinfekcija se provodi prirodnim UV-C svjetlom i ne proizvodi nikakve nus proizvode. Kombinirajući ga s ozonom, koristite manje dodatnih proizvoda za njegu i održavanje vode. Moto: Kristalno čista voda uz minimalan napor.

Dinamyc Flow™ cirkulacijska pumpa

Dynamic Flow™ cirkulacijska pumpa upumpava do 5,3 puta više vode u minuti kroz filterski sustav od pumpi niskog tlaka. Voda se filtrira brzo i učinkovito: ukupna količina vode u hidromasažnom bazenu filtrira se gotovo 8 x u dva sata – nasuprot tome, standardnoj pumpi za isti posao treba u prosjeku 12 sati.