Select Page

Armstark i Meblo vas pozivaju na Adriatic Expo u Splitu!

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom sajmu ADRIATIC DESIGN EXPO – NAMJEŠTAJ & VIŠE… koji se po prvi put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium areni od  22. do 25. studenog 2017. godine.

Armstark će Vam na sajmu predstaviti SundanceSpa® hidromasažni bazen, model Maxxus™, jedan od najluksuznijih hidromasažnih bazena na tržištu, te vrhunske wellness proizvode za opremanje hotela, kuća za odmor i apartmana. Posebno ističemo premijeru novog hidromasažnog bazena Prado™ nove vrhunske tehnologije i dizajna.

Meblo Trade d.o.o. je tvrtka  sa poslovnicama u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, te skladištima u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Meblo Trade d.o.o. samostalno kreira poslovnu strategiju kojoj je cilj osigurati maksimalnu kvalitetu asortimana za opremu doma namještajem i dekorima kroz ponudu renomiranih internacionalnih brendova.

ADRIATIC DESIGN EXPO je sajamska manifestacija koja će u svojim okvirima ugostiti najpoznatija imena iz područja dizajna, te tvrtke iz sfere proizvodnje namještaja i opremanja prostora…

Pratite Armstark uživo sa sajma

<div class="embed-container"><iframe style="border: 0;" src="http://www.whatsupcams.com/wgt/h5/hr_eveistra01/" width="768" height="480" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen"><br /></iframe></div>