Select Page

Stvarati jedinstvene ambijente u eksterijeru, s daškom istarskog stila, ono je što predstavlja nit vodilju branda KORTA, tvrtke koja nosi epitet jedinstvenog proizvođača vanjskih tuševa napravljenih od tradicionalnog hrvatskog kamena i keramike.
Brend KORTA utjelovljuje eleganciju i casual stil života, nudeći proizvode za relaksaciju tijela i duha. Njeguju opuštanje kao ključan element blagostanja, a to postižu kroz dizajn koji kombinira udobnost, kvalitetu i estetski užitak, uzimajući u obzir specifične potrebe klijenata.

KORTA asortiman obuhvaća 4 kolekcije kreirane oko materijala koji ih sačinjavaju: Terra Magica, Grota, San Sebastian i Italiana. Svaka kolekcija sastoji se od 3 modela vanjskih tuševa i dodataka. Minimo, Marbella i Odino modeli su vanjskih tuševa jedinstvenog dizajna te sadrže tehnologiju uštede i povećanja kvalitete vode. Po svom minimalističkom dizajnu savršeno se uklapaju uz svaki dizajn eksterijera, bilo da je riječ o privatnim kućama, modernim villama ili hotelima i kampovima.

Vanjski tuševi izrađeni od kamena predstavljaju srž brenda KORTA i kao takvi jedinstveni su na svijetu. Specifični dizajn, jedinstveni odabir tradicionalnog kamena i tehnologija unutar samog tuša ono su što ovaj brend ističe na svjetskoj mapi proizvođača asortimana za uređenje eksterijera. Vanjski tuševi predstavljaju dizajnerske skulpture sa funkcijom tuširanja, a zbog široke palete materijala i njihovih krajnjih obrada, mogu se slagati uz sve tipove dizajna i arhitekture.

Dašak Istre u svačiji eksterijer donose odabirom tradicionalnog istarskog kamena Kanfanara kao baze ove jedinstvene skulpture. Ovaj kamen je poznat po svojoj čvrstoći i izuzetnoj otpornosti, a njegova jedinstvena svojstva omogućuju stvaranje širokog spektra proizvoda.

 

MARBELLA

Marbella predstavlja prvi model samostojećeg vanjskog tuša brenda KORTA. Ovaj vanjski tuš urednih linija i bezvremenskog dizajna savršeno pristaje kao element vanjskog prostora. Ručno izrađen od prirodnog kamena i dolazi u dvije ili tri varijante, a simbolizira spoj s prirodom te predstavlja jedinstvenu skulpturu u okolišu. Uklapa se u svaki krajolik na graciozan način, dajući notu jedinstvenosti.

ODINO

Ovaj monumentalni tuš čistih linija i jedinstvenog dizajna okosnica je luksuznosti kada je riječ o karakteristikama ovoga brenda. Nadasve elegantne pojave, vrlo je fotogeničan zbog čega je idealan za luksuzne nekretnine s infinity pogledom.

MINIMO

Po prvi puta, ekskluzivno, tvrtka Armstark predstaviti će najnoviji model vanjskog tuša Minimo na nadolazećem sajmu Relax Adria u Opatiji. Minimo je skulptura s funkcijom tuša koja prati trend minimalizma, a koja će svaki vanjski prostor podići na višu razinu. Na sajmu će po prvi puta biti predstavljen Minimo izrađen od kamena Kanfanara. Minimo je savršen za eksterijere luksuznih domova, odmarališta i bilo kojeg prostora koji zahtijeva visoku kvalitetu i dizajn