Select Page

Postoje brojni uvjerljivi razlozi za ulaganje u Spa način života. Za one koji žele da se što više članova obitelji okupi u trenucima opuštanja i zabave, hidromasažni bazen je savršeno okupljalište i mjesto dobrodošlice u dvorištu i vrtu, mjesto za odmor i povlačenje u spokojne trenutke s najmilijima. Za sportaše i vikend-ratnike, to je najbolje mjesto za obnavljanje bolnih mišića i opuštanje nakon naporne igre i vježbanja, a za one koji pate od kroničnih bolova, ovo je terapeutsko utočište s hidromasažnim mlaznicama postavljenima za optimalno ublažavanje boli.
Sada samo trebate odabrati onaj model koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama. Evo nekih ključni stvari koje trebate uzeti u obzir prije samog odabira hidromasažnog bazena.

 1. VRSTE MLAZNICA I MASAŽE
  Kada je riječ o terapijskim prednostima, nisu svi hidromasažni bazeni napravljeni jednako – zbog  toga ćete se htjeti raspitati o vrstama mlaznica, njihovom smještaju i vrstama masaže koje nude. Ako imate određeni fizički problem (kao što je bol u leđima ili artritis u zglobovima), provjerite može li Vam odabrani hidromasažni bazen pomoći. Sundance® hidromasažni bazeni imaju Fluidix® mlaznice koje pružaju različite kombinacije masaža.
 2. KAKO JE NAPRAVLJEN?
  Prilikom kupnje hidromasažnog bazena važno je uzeti u obzir materijale i mjesto gdje će bazen biti smješten. Na primjer, Sundance® hidromasažni bazeni imaju SunStrong® oplatu, koja je visokokvalitetna sintetička obloga otporna na UV zrake, lijepa je, izdržljiva i jednostavna za održavanje.
 1. ODRŽAVANJE VODE
  Prihvaćanje Spa životnog stila ne bi trebalo značiti da si morate natovariti još dodatnog posla.
  Odabir hidromasažnog bazena koji je jednostavan za održavanje može učiniti lijepim iskustvo posjedovanja bazena. Sundance® hidromasažni bazeni koriste Micro Clean® Ultra filtracijski sustav koji filtrira više vode od tipičnih hidromasažnih bazena. Svi modeli imaju CLEARRAY® UV-C tehnologiju koja neutralizira vodene patogene, što rezultira čistom i svježom vodom.
 2. ODRŽAVANJE I BRIGA
  Kada je riječ o održavanju hidromasažnog bazena, raspitajte se o mogućnosti nadzora koji će Vas upozoriti kada je bazen potrebno servisirati, kao što su:
 • Indikatori na Sundance® hidromasažnim bazenima.
 • Sundance® upravljačke ploče također Vam omogućuju reguliranje toplinske energije radi veće energetske učinkovitosti i zaključavanje zbog sigurnosti, uz podešavanje mlaza i temperature.
 • Hidromasaži bazeni s aplikacijama kao što je SmartTub sustav podsjećaju Vas kada trebate obaviti rutinsko održavanje i da li je Vašem hidromasažnom bazenu potrebna dodatna pozornost – a sve to čini održavanje vode i brigu o hidromasažnom bazenu jednostavnijima i lakšima.
 1. DODATNE ZNAČAJKE HIDROMASAŽNOG BAZENA
  Osim umirujućih senzacija, želite da Vaš hidromasažni bazen ima stila. Postoji mnogo toga što će Vam pomoći da vrijeme provedeno u hidromasažnom bazen bude još spektakularnije: podvodno osvjetljenje, vodene značajke kao što su slapovi, sinkronizacija pametnih uređaja i kontrolne ploče osjetljive na dodir.

* Neki Sundance® Spas modeli također dolaze opremljeni sa SunCooler™ rashladnim prostorom tako da možete držati hladna pića na dohvat ruke. Također možete uživati u SunScents™ aromaterapiji.

Evo o čemu trebate razmišljati prije donošenja KONAČNE odluke za kupnju bazena po vašoj mjeri:

 • Koju veličinu bazena odabrati?
  Prilikom određivanja odgovarajuće veličine za Vaše potrebe, razmislite o potrebama Vaše obitelji, aktivnostima koje ćete sprovoditi u bazenu i prostoru kojega imate za smještaj hidromasažnog bazena.
 • Jesu li sjedala udobna?
  Isprobajte sva sjedala u bazenu kako biste isprobali sve opcije – od terapijskih do opuštajućih. Neka bude dovoljno mjesta za noge kada sjedite jedan nasuprot drugome i neka vam se ramena ne dodiruju.
  Također, opazite koja je visina vode u bazenu dok sjedite – treba biti iznad Vaših ramena, pogotovo ako planirate koristiti bazen po noći ili za vrijeme hladnijih dana. Multifunkcionalna sjedala također su dobra za obitelj budući da djeca trebaju biti iznad vodene linije.
 • Kako osjećate mlaznice?
  Provjerite jesu li mlaznice usmjerene baš na ona bolna mjesta koja trebaju najviše tretmana. Isprobajte različite mogućnosti masaže i prilagodite mlaznice kako biste dobili pravo iskustvo hidromasaže.
 • Što se nalazi na mojoj listi želja?
  Isprobajte sve različite funkcije raznih modela kako biste vidjeli koje su Vam to funkcije važne.
  Je li upravljačka ploča jednostavna za korištenje dok ste u bazenu ili izvan njega? Kakva je rasvjeta? Biste li radije imali vodopad? Ako Vam nije ugodno skinuti se u kupaći kostim u izložbenom salonu, možete se odlučiti za suhi test. Isprobavanje svih sjedala i postavljanje pravih pitanja mogu Vam dati prilično dobar osjećaj, čak i bez vode.
 • Trošak?
  Još nešto o čemu trebate voditi računa, kada je u pitanju kupnja hidromasažnog bazena je trošak. Baš kao i kod automobila, cijena Sundance® hidromasažnog bazena određena je različitim čimbenicima uključujući značajke bazena, troškove dostave i trenutne promocije. Postoje različiti modeli bazena, s različitim cijenama, od osnovnih verzija do vrhunskih akrilnih hidromasažnih bazena.
 • Održavanje?
  Prilikom razmatranja mogućnosti i troškova, potrebno je vrijeme da se cijena proizvoda isplati do njegove vrijednosti. Prije kupnje razmotrite pouzdanost hidromasažnog bazena, jednostavnost korištenja, sustav održavanja vode i očekivani vijek trajanja, te tehničku podršku. Dobivanje kvalitete u odnosu na ulaganje je pravo značenje vrijednosti. Armstark nudi sve što vam je potrebno za održavanje.
 • Brza isporuka i servisna podrška
  Armstark ima najveći regionalni lager hidromasažnih bazena spremnih odmah za isporuku. Tehnička podrška i rezervni dijelovi osigurani su za dugogodišnje bezbrižno korištenje naših vrhunskih proizvoda.

Znamo da možete bilo gdje kupiti svoj hidromasažni bazen. Armstark i Sundance® Spas imaju dugu povijest vjernih kupaca koji vjeruju našoj robnoj marki kako bi isporučili najbolje prijenosne hidromasažne bazene na tržištu.
Od 1979. godine Sundance® Spas proizvodi samo nagrađivane proizvode.